perjantai 24. toukokuuta 2013


Kuulemma pitkä "antenni" oli asennettu välitunnin aikana sinitarralla pöydänkulmalle, jotta open netti toimisi paremmin. Minä puolestaan esittelin sen hyvin pitkäksi venyneenä pinnana, joka venyy ja paukkuu päivä päivältä enemmän. Toivottavasti ei katkea. 

Nyt on jo loppusuora. Luokan totaalityhjennys hyvällä mallilla, kirjat ikkunalaudalla, numerot annettuna. On alkanut hellyysvaihe. Sitä, että joku on tuon tuostakin vyötäröllä, kyselee ja jutustelee joka välissä. Ja opettaja huomaa, ettei pääse kuivin silmin loppuun omaa malliesimerkkiään ensi viikon kevätkirkkoa varten tehdyistä esirukouksista. Kiitos tästä vuodesta ja mukavista yhteisistä hetkistä. Toivottavasti ensi vuodesta tulee yhtä hyvä. Toivon, että saan yhtä ihanat oppilaat kuin nyt.

Rullaluistelulenkillä tuoksui kesä. Ilta-aurinko helli luistelijaa ja teki hyvää raskaasta viikosta väsyneelle mielelle. Ristiriitaisuuksien viikko. Kaiken tämän juhlien, koulun ja lukuvuoden lopettamisen keskellä kuolee lapsen isä. Onneksi oli hyppytunti, sai itkeä hetken rauhassa.



2 kommenttia:

  1. Voi kamala. Taas sulta koskettavaa tekstiä. Ilo ja suru yhdessä, elämän vuoristorata,loppu ja alku, arki ja juhla. Tsemppiä sulle loppusuoraan ja uuteen "aamuun" :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempistä ja kauniista kommentista! Puit sanoiksi tämän arjen kirjon.

    VastaaPoista