perjantai 25. maaliskuuta 2011

Säteilevä arki.





Arki kait se enää vastaan lonkottaa, kun unelmat on toteutettu jo. Sunnuntaina kämpille tullessa piti pariin otteeseen harrastaa yksinnaurua, yksinlaulun sijasta, sillä oivat kukankastelijat olivat jättäneet reissusta tulijan iloksi jälkeensä jotain hyvin aiheeseen sopivaa. Oli oikeaoppisia säteilynmittauspaikkoja, suojamaskeja, ohjeita länsimaisiin ruokailuvälineisiin. Oli tervetulo-plakaatia ripustettu narulle poikki olohuoneen (eilen vasta otin sen irti, hyvä tilanjakaja), kahvit ladattu keittimeen valmiiksi ja leipä pöydällä odottamassa kulkijaa. Tästä toki tuli mieleeni, että ystäväni tuttavani ratirtitiralla ovat ilmeisesti unohtaneet, kuinka maanmainosti osaan peseytyä myös seisaaltaan ja käyttää veihteä. Valmis sapuska tosin oli enemmän ku tarpeeseen! Sitä on sitte oltu niiiiin reissussa, u know. Huh huh. Monta vuotta poissa ja aivan yhteydenpitovälineiden ulottumattomissa.

Hän myhisee tyytyväisenä paluustaan Brahikselle!

Karu paluu arkeen oli hänen korkeudellaan melko univoittoista. Eipä tätä tyttöä oo sitten esikouluvuosien jälkeen nähty menevän yheksältä nukkumaan ja heräävän puoli seittemältä pirteänä ku mikäki aamuintoilija. Muutama päivä samaa, mitä lie Siperia rytmiä, vetäen tuntu aika karskilta mennä jopa yli kahentoista nukkumaan O_o Ei ois ihan uskonu vanhuuden näin aikasin tulevan.

Nyt tuntuu, että on sitä oltu taas ihan tarpeeksi koulunpenkillä tälle viikkoa ja yllättyi tilillä olevasta rahasta niin, että osti itselleen Lauantai-pussin :D

Miksi oi miksi vakuutusmaksujen pitää tulla aina tähän aikaan vuodesta? Jos muuttais telttaan sillan alle, nii ei tarvis moisiakaan huolehtia. Plus sataa muuta laskua.

Arki on puhunut.

2 kommenttia:

  1. No joo, on sulla ollu kiva vastaanotto! Hyvää huolta kamut pitää, ko kirjottelee ohjeita ruokailuvälineisiin! Kyllä kai se tommosessa ajassa unohtuu, miten täällä Suomessa syödään! ;) Kivaa oli lukea taas päivitystä.. Oon niin laiska kirjotteleen tänne mitään, mutta luen kyllä sitäki ahkerammin tätä sun huippua blogia! :)

    Ihanaa, ko alko taas viikonloppu! Ai että.. Ei tee pahaa ollenkaan, ko viikot näpyttelee opparia! Ja saan kummitytön hoitoon! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva Metsuri ku kävit kurkkaan ja kuittaan! Saat himoittua kuvamateriaaliaki pikku hiljaa. Alotin lisäämään kuvia nuihin vanhoihin reissupäivityksiin aina yks päivä kerrallaan, mutta on melko hidasta lisätä yks kuva kerrallaan, nii joku tovi menee. Alahan tsiigaileen vanhimmasta päästä!

    Viikonloppu on kyllä makia keksintö. Nytki eilen oli aikaa oottaa tyttäriä koulusta - nyrkin ja hellan välissä, soppakauha kädessä ;) tää on tätä yhteisön eloa. Jos jotkut käy koulussa viikonloppunaki, toiset sitten herää laittamaan niille sapuskaa! Rentoudu vielä näin sunnuntain kunniaksi!

    VastaaPoista