tiistai 31. tammikuuta 2012


Pakkanen kuorruttaa somasti. Kelpaa serkusten olla ja kulkea.

Eilen uimahallissa pieni poika kyseli äidiltään hankalia kysymyksiä. Yksi jäi mieleen:  Äiti miksi kaupan leluista pitää maksaa ja pihalla olevista kepeistä ei?

Onneksi!

4 kommenttia:

  1. Ihana!!! Me mietittiin päiväkodilla kun lapset eivät saa tuoda omia leluja päiväkodille, kilpavarustelun välttämiseksi. Ja nyt kahdella pojalla on kulkenut pitkään puukapulat mukana, molemmat ovat löytyneet päiväkodin pihalta toinen on videokamera ja toinen radiopuhelin. Missä vaiheessa keppi muuttuu leluksi ja sanommeko sitten ettei sitä enää voikkaan tuoda päiväkodille? (Emme sano!)
    -alina

    VastaaPoista
  2. Pojan kysymys oli kyllä niin mainio! Äitillä vaan oli niin mitäänsanomattomia vastauksia, etten olis poikana niitä hyväksyny.

    Alina: Aa, aika mielenkiintonen ratkasu. Mutta teijän poitsut on oivaltanu juurikin tämän filosofisen kysymyksen ytimen! Kun kepit on leluja myös, mutta ilmaisia sellaisia :) Parasta leikkiä - mielikuvitus ja luonnonmateriaali!

    Kasvatustieteilijä on puhunut

    VastaaPoista
  3. P.s. Uskollinen ja pitkäikäinen läppärini sanoi sopimuksensa irti. Ei käynnisty enää ei. Kyllä en enää luota tietotekniikaan, vaan siirryn kirjekyyhkyihin.

    Toimivaa tietotekniikkaa tahi lottovoittoja otetaan vastaan. Onpahan taas yksi syy lisää herätä aamulla töihin.

    VastaaPoista