maanantai 30. tammikuuta 2012

Iltapäivän ilo


Iltapäivän ilo 

on pakkasessa jäätyneet poskipäät. Toppahousuissa kahisteltu työmatka kävellen. Pakastimesta löytyneet suklaa-karpalo ylijäämäpikkuleivät kaffen kanssa. Ja lämpimän värikkäät villasukat. 

Kuvassa uusi ystäväni. Pohja hänellä on pehmyttä, joten keskikohtaa ei noin vain löydykään. On treenaajalla kohta niin piukat nilkat, ettei mitkään paikat pauku! Tervetuloa tasapainotreeniin - voitan varmasti.
 
Hyvä päivä on silloin, jos töistä jolkotellessa hymyjää. Kyllä näin oli! Ykkösten käsityötuntien bakteerikanta pysyy yhtenäisenä, kun ensin livotaan varalta sekä neulaa että lankaa ja kun sittenkään ei mitenkään onnistuta, niin ope särppii limaisen repaleisen langan neulaan. Ja ei muuta ku  töihin.

Illalla saan Tambereen serkun yökuntiin. Harvinainen ja odotettu! Ennen mummulassa tirskuttiin ja supitettiin aina niin myöhään yöhön, että mummu kerkes jo monta kertaa käyä kutsumassa yöpalaselle. Ettei vaan olis ja tulis nälkä. 

3 kommenttia:

  1. Hienot sukat! Ihan itekö väsäsit? Mulla taas sormet syyhyää kutimien pariin, mut en keksi enää ketään, kelle villasukkiani työntäisin.

    -m

    p.s. Tosta tasapainolaudasta tuli mieleeni, kuinka aikoinaan Tukholmassa meiän kämpässä oli just tuollanen ja sillä reenattiin koko kesän ajan. Vuokranantaja oli muistaakseni jonkun sortin tanssija...

    VastaaPoista
  2. Hienot villasukat! Monennetko? :D

    Mutta ei oo muuten ilo ollenkaan jos poskipäät paleltuu niin, että turpoo ja muuttuu punaseks... Paitsi kyllä neki paranee parissa päivässä jos oikeen rasvailee.

    VastaaPoista
  3. Höp' höpö! Ei oo nyt omin kätösin kudeltu, ku ihan äitin yhet niistä triljoonista joululahjasukista, joista liikeni muillekin. Fanitan tuota kuviota vaan niin paljon! Kiitos vaan Eila T.

    M: Sun pitää liittyä marttoihin ja sitä kautta lähetellä niitä ympäri maita ja mantuja. Tahi kummilapsille. Ja jos vielä koipia puuttuu nii ei muuta ku oppilaille! :D

    Jonna: Auuuts. Äh, no ei takuulla ihan tuo palelluspiste oo kiva. Ei muuta ku kommandopipon hankintaan, mars mars!

    VastaaPoista