torstai 12. tammikuuta 2012


Tämän viikon työrupeama ohi. Huomiseksikin olis ollu toisaalla, mutta nilkka on varannut minut lääkintäjumpparille, joten nilkka päättäköön tilinauhastani. Ensi viikolla taas sinne, huippukiva! Mutta mikäs onkaan parasta ajanvietettä? Areenasta vaalitenttejä ja sitä edelleenki samaista mattoa. Vaan uus netti taitaa päästää mut näistä vaaleista helpolla! Se on nääs valinnu mun puolesta, kenen tenttejä näyttää elikäs ketä kannattanee äänestää. Eilen pyöritti Haaviston tentin suitsait sukkelaan ja tänään taas Väykkä tökki puolen minuutin välein. Nyt taas Niinistö toimii ku ajatus. Kiitos Saunalahti, teit vaikean valinnan helpommaksi!

Ja taas jäin ihmetteleen sitä tunnetta, kun tuun omalla autolla pihaan, kurvaan omalle lämpöpaikalle ja paukautan oven kiinni...nii että sitä on todentotta aikuistuttu yhen pykälän verran. Sitä paitsi se tuntuu melko hyvältä.

5 kommenttia:

  1. Mua hymyilyttaa, kun kuvittelen sun kurvaavan kotipihaan OMALLA autolla! Se totisesti kuulostaa aikuiselta! Voi hyvanen aika, mulla tulee ihan nuorisokapinallinen ja ikihippi olo:-).

    Paivita ahkerasti, ma luen ahkerasti! Kivalta nayttaa sun elama Kainuussa. Varmasti erityinen aika, 'valitila' opintojen ja vakinaisen tyoelaman valilla, mutta taytta elamaa!

    Elsa

    VastaaPoista
  2. Ihana ikihippini! Pidä vaan aatteestas kii :) On tää kyllä jännää aikaa. Oikein huvittaa aatella, miten arki on muuttunu. Ja seki, että nykyään kerkiää nukkumaanki vaikka jo ennen yhtätoista! Se se vasta onki aikuistumisen merkki.

    Tulisit tänne, niin vielä kuunneltais Vivaldin talvi ja makoiltais puusängyssä. Napsautettais teevesi kiehumaan ja käytäis luodon lautalla hörhöilemässä.

    Pro Kainuu -kampanjan Pj

    VastaaPoista
  3. Juuri näin! Vivaldi soittimeen ja paljon vilttejä kansalle. Määkin muuten oon alkanut arvostaa aikaisia nukkumaanmenoja, joten en kai aivan teini enää. Terveiset täältä teekupin äärestä Kaenuuseen!

    VastaaPoista
  4. Vallan ihastuttavalle näyttääpi tuo valkoinen virkkaamasi matto. Uskaltaudun kysyä - saisinko ohjeen siitä? Ottaisin miel. sen vastaan mailiini; etunimeni.sukunimeni@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Kyllä bloggari taas ahkerasti muistaa vanhat päivityksensä! Voi mielelläni antaisin sen ohjeen, mutta ku siihen ei ole sellaista :D ja sehän se tässä välillä kiikastaakin. Lähin kuitenkin tekemään sitä tällä http://www.kangasaitta.fi/kangasaitta/web.nsf/pages/D2F1F2562D16407FC225787A005C1041/$file/Aura_matto_01092011.pdf ohjeella, mutta oikasin eli lopetin oheitten seuraamisen heti tuon ensimmäisen keskiympyrän ja kolo-rivistön jälkeen. Sitten aina vaan tein normipylvästä oisko kolme kierrosta ja taas ketjusilmukoista lenkin, jotka kiinnitiin pylväisiin. Ja näin tulee aina reikäkierros. Ja kokeilemalla...eli tekemistä & purkamista - pylly eellä puuhun!

    VastaaPoista