lauantai 21. tammikuuta 2012



Oon taas ylittäny ja yllättäny itseni aika monessa määrin. Puhtaita vaatteita nostellessani huomasin, että omistan suorastaan värillisiä vaatteita! Ja että jopa käytän niitä. Ihan kiva ajatus. Hammastahnamerkkiäki vaihdoin. Ja että lipaston päälle kehyksien ketutki vaihtu! Huh huh.

Turvakengät tosiaan on usein tuossa asennossa. Odottamassa palomiestä, joka hyppää makkaralla oleviin housuihin ja lähtövalmiina oleviin kenkiin. Viime viikolla leikin kotista. Olin päivät töissä ja illat ja yöt tuttava-sukulaisperheen luona koululaisten kanssa. Niin käytiin kaupassa ja kirjastossa, saunottiin, pelattiin ja tehtiin omenapaistosta. Lellin jopa niin, että hain kolmosluokkalaisen autolla koulusta eilen. No ku oli sukset ja kaikki. Oli kiva lelliä, kun kerrankin ei pikkusisarukset vieny kaikkea hoitajan aikaa.

Niinku facessa jo toitotin, sain viikon parhaat naurut, kun ihana pappa soitti tohkeissaan kuraattorin paikasta. Mutta mikkeepä jottei! Mummulan vinttiin vaan asumaan ja siitä vaan hur hur töihin. Voi mummua ja pappaa, kultasia. Ja niin tosissaan hamuamassa nuorta opettajatarta Reisikkäälle.

Huomasin aamulla ilokseni, että tammikuu on kohta selätetty. Tästä tuli hyvä kuukausi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti