torstai 26. tammikuuta 2012

Laiskiaisia


Oon taitava varaslähöissä. Kuulin, että muuallakin oli jo otettu ensituntumaa laskiaispulliin, niin pitihän se iteki. Ja ku vielä oli niin tomera apulainen. Taikinan sekoittaminen oli kovaa hommaa, mutta entäpä pyörittely. Vaan raesokereissa kaverini oli ammattilainen. Kourallinen sokuria per pulla! Niin se pittää.

Kovasti kaivattiin Kaisaa. Millon Kaisa tullee? Ootetaan Kaisaa. Kaisalla kestää vielä aika kauan tulla tänne. Mutta ootetaan! No ootetaanhan sitä, kovasti. 

Opeteltiin taikinan noustessa kukkia Elsa Beskowin Kukkaisjuhla-kirjasta. Oli porkkanaa ja lumme-kukkaa. Ja etittiin yhä uudestaan sitä keltaista, itkevää, kukkatyttöä, jonka kaveri on menny hukkaan. Elsa Beskoweissa on muuten taikaa. Toiset kutsuis sitä nostalgiaksi, mutta sen parempia lastenkirjoja saa hakea, sanon ma. Varsinkin ne alkuperäiset, joiden selkämys on kankaasta.

2 kommenttia:

  1. Heiiii, jattakaa Kaisallekin yks laiskiaispulla, pliis! Olen kovastikkin tulossa jo, ei ole enaa kauakaan! Ja mulla on niin teita ikava, iso halaus leipureilla <3

    VastaaPoista
  2. Jätettiin muutama pussi pakkaseen tuoreeltaan. Jospa ne riittäis! Brahiksella ei vieläkään osata leipoa ihan vaan muutamaa pullaa ;)

    Ala tulla, täällä oottaa pulla <3

    VastaaPoista