lauantai 2. maaliskuuta 2013

Piti muutamaan kertaan tarkistaa, että oliko se lukusarja kännykän näytöllä sittenkin päivämäärä eikä kellonaika. Ensimmäinen lomapäivä valkeni 14, 5 tunnin yöunien jälkeen oikein hyvänä. Huh mikä määrä unta kertarykäyksellä. En sentään laskimella tarkistanu unimäärää, mutta lähellä oli. Ai univelkaako? Ilmeisesti. Ai edellinen yö yökouluako muka painoi? Ilmeisesti.

Yökoulusta tuli itelle ihan nostalgiset muistot mieleen: sipsien tuoksu, makuupussien kahina (makuupussien tuoksu) ja iltatirinät. Mutta minä en kyllä ite ollut noin kuuliainen kuin nämä omani. On ne tottelevaisia! Iltasadun ja hyvien unien toivotuksien jälkeen kuului vain makuupussien kahinaa ja hyvin pientä sipinää. 

Olen nauttinut yksittäisistä aurinkopäivistä. Kuulemma ei ollut näin pimeää talvea sitten 25 vuoteen, kertoi kalamies. Kuva viikon takaiselta hiihtotunnilta. Välillä kieltämättä tuntee itsensä etuoikeutetuksi tällaista työtä tehdessään.

Mutta nyt työpuheet pois. Se on loma, se on sukset mukana, se on pitkiä yöunia. Loma alkoi eilen päiväjumpalla, muhkealla kermamunkki-kahveilla ja häikäisevällä auringonpaisteella. Ja mahtavalla kyytiseuralla Ouluun. 

Soitelkaa, ohoi! Tää ottaa rennosti ja syö yökoulusta jääneitä karkkeja.

2 kommenttia:

  1. Nukuitpa pitkään! Hyvä tyttö! Minäkin taisin nukkua 10h ja tänä iltana tarkotus mennä vieläa aiemmin nukkumaan.

    Kunnon loman resepti:
    - paljon unta (rytmi ei saa silti kääntyä)
    - paljon ulkoilua
    - paljon hyvää ruokaa

    Sain kutsun yhelle mökille illaksi, mutta jatkan retriittiäni yksin. Oonkohan jotenkin omituinen?

    VastaaPoista
  2. Aika hyvä resepti! Vaikka unirytmin kääntymistä on vaikea vastustaa..mutta hyvin lupaan syödä! Oot retriitissäsi taitava ja tavoitteillesi uskollinen :) höpö höpö mikään omituinen, vaan true lomailija! Olen hengessä mukana.

    VastaaPoista