maanantai 25. maaliskuuta 2013


Kevätjuhla. Se on muuten äkemmin kuin arvaiskaan! Nyt on kolttu laittaa päälle. Ja ei, ei yhtään liian ajoissa.  Ja ei, ei yhtään väärä lähtökohta valmistautua keväthumuun. Ja kyllä, ystävä osaa pakottaa hankintaan, kun itse ei ymmärrä parastaan.

Atk-tukikerho sai pidettyä palaverinsa tutuilla ja turvallisilla menetelmillä. Tällä kertaa oli erillinen valvoja valvomassa, että toistuvat ja toistuvasti pitkittyvät ruokailuhetket eivät venyneet puoltatoista tuntia pidemmiksi. Kevätkokouksessa puitiin viime kokouksen jälkeen ilmeenneet käsiteltävät asiat perin pohjin (pitkä lista), valmistauduttiin tulevaan kevääseen keräämällä voimia ja antamalla toisillemme palautetta kuluneesta työrupeamasta. Kaikki jäsenet olivat tehneet työnsä tunnollisesti ja asiaan kuuluvalla hartaudella. Ennen kaikkea jäsenten syrämet olivat olleet tuntuvasti mukana kunkin toimipisteen arkityössä. Näitä työvälineita nyt palaverissa tutkailtiin, paikkailtiin ja huomattiin niiden taas eheytyneen ja täyttyneen sunnuntaihin mennessä niin paljon, että kukin jäsenistä sai palata työpisteellensä ilolla. Mutta ihan kuin vieläkin tuossa matolla köllöttelisi pieni paperin rapistelija, kikattava hymykuoppa-kaveri... 



2 kommenttia:

  1. Kuule just katoin Lindexin näyteikkunassa kovin samannäköistä mekontapaista, että tuo tarttis saada :)

    VastaaPoista
  2. No sieltähän se juurikin oli! Haaveilin ohi kulkieassani ja sanoin tyttärille, etten edes kokeile, kun kuitenkin on niin ihana. Ja oli ja ostin. Heikko sortuu elon tiellä... ;)

    VastaaPoista