maanantai 11. maaliskuuta 2013


Loman sokeritankkaus teki tehtävänsä. Ensimmäinen arkipäivä ja kunnon vierotusoireet sokuriherkuista. Muorin 60-v. yllärijuhlinnat herkkuineen oli huipennus loman pikkuherkuttelulle. Kaakkua ja paakkelssia. Äsken piti aivan taas koluta kaapille tonkimaan kätköjä. Sattuneesta asumismuodosta johtuen yllätyksiä ruokakaapista harvemmin löytyy. Tulkaa piilottelemaan patukka tai pari! Nyt onneksi viimeinen joululahja-sokeripommi pääsi käyttöön. Joo-o, jopa marmeladi kelpaa tässä hädässä. Hyvä ku en alkanu kaakaota vetämään suoraan purkista! Samalla on hyvä luea Hesarin karkkianalyysia: vihreissä kuulissakin on sokeria 64g/100g. Neljä erilaista puolikasta riitti tuhoamaan tuskan. 

Kannattaa muuten tarkistaa aina, että parvekkeen ovi on menny kunnolla kiinni lomalle lähtiessä. Eilen oli iltasella aika vilposta. 

4 kommenttia:

  1. Älä rääkkää mua! Tänää oli eka herkkulakkoarkisin-päivä. Selvisin aika hyvin, söin vaan yhen lakun.

    VastaaPoista
  2. Hahaa! Sitkeyttä kuoma ;) nää on vaan houkutuksia etänä. Mutta kieltämättä tiedän tunteen...sokerihiiri on päässyt valloilleen. Marmelaatia ennen ja jälkeen jumpan. Ei huono maanantai!

    VastaaPoista
  3. Elina mää en kestä, kun sää oot niin hyvä kirjoittaan! :) Joka kerta tulee hymy huulille, kun näitä tekstejä lukee! Lisää, lisää ja lisää! (minäki luen aktiivisesti, vaikka harvoin kommentoin!) -Metsuri

    VastaaPoista
  4. No katohan Metsuriki linjoilla! Kiitos kommentista :) Pysyhän mukana!

    VastaaPoista