tiistai 9. huhtikuuta 2013


Haamu täällä hei. Kun kuume ei laske, niin ei sitten. Koko viikon suunnitelmat töissä, arviointikeskustelut ja muut meni ihan plörinäksi, kun kuume asettui taloksi ihan liekö kuinka pitkäksi aikaa. Ja vanha kunnon poskiontelotulehdus, joka tuntuu nyt tuplasti. Oppilaista myös puolet kuumeessa. Pidin eilen vertaistukikerhoa vanhempien kanssa sähköpostitse. 

Ei kyllä ole ollut puhtia melkeen 39 asteen kuumessa paljon touhuta. Välillä kylkeä kääntänyt ja tänään vaihtelun vuoksi pötkötin soffalla. Sairastetaan sitten nyt eikä enää ensi viikolla. Ystävä toi puhtileipää, lehden ja suklaatia. Ja höyryhengitys pömpelin. Ah, hengittäminen nenän kautta. En muistanutkaan, kuinka vapauttavaa se on! 

Jos näet punaiseen villavilttiin kietoutuneen haamun nuuskuttelemassa ilmaa parvekelasien välistä, niin minä se vain olen.

4 kommenttia:

  1. No, voi niiskuneitiä! Krya på dig!

    VastaaPoista
  2. Paranemista sulle! Meillä täällä sun kohtalotoveri, pikkuL ollu kuumeessa jo toissa sunnuntaista asti. Tosin se päivisin aina laskee, mutta yöksi sitte nousee... :(
    - turkkulaiset-

    VastaaPoista
  3. Tiijäkkö just kävin kans teijän kuulumisia lukemassa ja ajattelin, että kappas vetaistukiköörin löysin! Kiitos, jospa tää viikon (!) pötköttämisellä menis ohi. Sinne kans pikkuselle tsemppiä <3 Kuume on kökkö tauti. Löysin taas muuten meijän makumaailmaan passaavan nacho-reseptin. Jos vaan oon terveenä vkl nii kokeilen ja kerron siitä! Vissiin tauti alkaa olla jo parempaan päin, kun ruoasta jaksaa jo haaveilla...

    VastaaPoista