lauantai 10. marraskuuta 2012

Selkä lämmintä uuninkylkeä vasten ja puhelin polvella. Melkein jopa pikkusen pahalta tuntuu tuoda näin nykyaikaa tähän tupaan. Melkein vaan. Mummut kilkattaa puikoin ja jutuin kiikkustuolissa. Sauna lämpiää ja vanhat Kotiliedet odottaa lukijaa. Huomisen isänpäivän sankari pyysi, että mitäs jos hakisit ihan residenttikahvia huomiseksi. Ja sellasen jäätelökakun varalta. On sille ja meille muutaki herkkua, mutta piti käyä kipasemassa Pesolalta vielä herkkuja hellyyttävälle. 

Rutiinit tekee eetvarttia. Oli ihanaa olla eilenkin ennen kymmentä nukkumassa. Aamulla taas vaihdettiin unikuulumiset mummun kanssa kahvipöydässä ja stooria mummulla riitti: Me oltiin papan kanssa molemmat sellasena kipsimallina. Minulta ne kipsas tämän oikean ronkan ja papalta vasemman jalan polvesta alaspäin. Tekivät niinku näyttelyn niistä kipsimalleista. Minä kyllä sanoin, etten pääse tämän kipsin kuivattua pois tästä ilman, että se hajoaapi. Ja niihän siihen tuli iso reikä, kun yritin kiemurrella siitä pois nätisti. No siitä lähettiin papan kanssa vattupusikkoon ja vatut oliki heti sellasia isoja peukalonpään kokosia. Pappa sano, että ne oliki niitä, mitä ne nyt olikaan, niitä poisenmarjoja. 


2 kommenttia:

  1. Kuuleppas ystäväiseni, aina rupee väkisin hymyilyttää kun lukee näitä sun juttuja :)

    VastaaPoista
  2. No sehän vallan mukava asia! Sitä paitsi tämä tupa on ihme paikka, kun täältä riittää hymyjä, iloa ja pusuja muillekin asti :)

    VastaaPoista