sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Jokavuotisella joulutähdenlampun metsästyksellä löytyi kaikkea muuta kuin sitä tavoiteltavaa. Löytyi valokuvauskurssin tuotoksia, viisi vuotta vanhoja mustalaisen päiväkirja -lippulappuja, ystäville tehty hääohjelma, pariton punainen lapanen, ikivanhoja digikuvia cd-levyittäin, äidin Kanadaan minulle lähettämiä kortteja ja oman lukioaikaisen opon tekemä luonne- ja ammatinvalinta-analyysi. Aika mukavaa luettavaa näin tiettyyn ammattiin päätyneenä. --sinusta löytyy siis myös rohkeutta, iutsevarmuutta ja kunnianhimoisuutta. Olet tarmokas, innostuva sekä optimistinen. Pyrit vaikuttamaan ja johtamaan. -- Kartat teknillis-tieteellisiä ongelmia ja tehtäviä.  -- Selkeimmäksi piirteeksi sinussa nousi sosiaalisuus. 

Sosiaalihiiri on nauttinut viikonlopun tuomasta sosiaaliannoksesta. Perjantaina yksiö toimi rantasaunan korvikkeena vallan mutkattomasti. Eilen mukavaa yhdessäoloa ja lautapeliä. 

Viikonloppuun mahtui myös jouluruoista puhumista, kaatuneelle vanhukselle ambulanssin tilaamista, spinning-kengistä nauttimista ja myöhään nukkumista. Ulkona on nyt jo niin pimeää ja harmaata, etten kehtaa sinne nokkaani näyttää. Eilinen tehopäivä tasapainottuu sunnuntaina levollisella villasukka-hesari-kätköfiilistely ja nörttäyspäivällä. 

Kuva on toivekuva viime helmikuulta. 

2 kommenttia:

  1. Elina, haluan vain kertoa että tykkään niin näistä sun raapusteluista! Ihania tuokiokuvia sun arjesta, ajatuksista ja tapahtumista.
    - Vakituinen lukija Joensuusta

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Kiva kuulla, että välähdykset omasta arjesta voi antaa myös toisille iloa. Onneksi itestäki oma arki on nyt kiinnostavaa! (vaikka ehkä jopa tylsän kuulostavalta rutinoituneelta sellaiselta)Pysy kuulolla!

    VastaaPoista