sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Vieraspaikalla



Vieraspaikalla paistoi tänään aurinko. Näin lähdimme reippaana luistelemaan merelle, kun kerta Oulun kaupunki oli pätevänä saanut hienon luistinradan Oritkarista Oulunsaloon. Tai näin ainakin intterneetti kertoi. Ensin käveltiin Oritkarissa luistimet kourassa ja kaakaot termarissa. Sitten vaihettiin lahden toiselle puolelle ja käveltiin Varjakan puolella samat kantaamukset olalla. Ja jo lopetettiin, kun hiihtäjät sanoi, että ei kannata, kovin oli hankalan näköstä jonkun yksinäisen luistelijan meno. 

Ei sitten. Ei luisteltu, mutta kävellä köpöteltiin, nautittiin auringosta ja siitä, että tuullut lai-sin-kaan. Voitteko uskoa, Oulussa tällaista? Ja niin oltiin vieraspaikalla kaakaon ja auringon kera. Lämmitti niin, että aivan luuli ruskettuvansa! 

Lomalainen on niin lomalainen että juhlii ja riemuitsee alati. Välillä tuntuu, että aivan pakahtuu tästä aurinkoisesta keväästä ja ansaitusta lomasta, mutta sitten muistaa todellisuuden ja laskee kantapäät maahan. Hyvää vastapainoa tämä ällöttävä työnhaku. Pysyy realismi mukana! 

Äsken kävi ihana tuulahdus enklannista. Ja sinne mäni. Ja kohta tulevat takaisin! 

P.s. Huomaatteko, että kappaleen viimeinen lause on useimmiten kohdallani huudahdus. Kun kiljuu lopussa, jää varmasti korviin soimaan!

4 kommenttia:

  1. Kyllä lomalaisen pitää nyt nauttia lomasta eikä murehtia turhia, niinku töitä. Täälläki nautitaan :)

    Ja usko tai älä, meijän auto korjaa edelleen ite ittensä. Just ku oli kallis varaosa tilattu...

    VastaaPoista
  2. Totta turiset! Mutta opeli, minkäs teit!? Ei voi muuta ku lyyä käsiä onnesta yhteen, kun teillä on nii loistavan itseohjautuva kosla! :D Ei vitsi...aika asenne tyyppi. (Jospa sen osan vois palauttaa?)

    Kyllä ei vois paremmat kelit lomalaisilla olla. Jatketaan nauttimista!

    VastaaPoista
  3. Onneks kiltti autokaupansetä lupas laittaa sen talteen... Sano vaan että no soittelet sitten ku se taas menee :D hahaa. No, ei tarttennu vielä ainakaa maksaa.

    VastaaPoista
  4. Reilua! Soitellaan ku taas hajoaa :D kaupansedän unelmat u know.

    VastaaPoista