lauantai 17. maaliskuuta 2012

Perjantaita lauantaina




Vaan olihan meillä ilta! Brahis heräsi eloon, kun asukki vietti vapaa(työtöntä)päivää ja fiilisteli keväästä. Kävin ostaan ihan innostuneena kukkasia ja kaivelin aarrekätköjä. Avaimenreiät pääsi peittämään seinän koloja, vanhat pullot tongittiin sängynaluslaatikoista esiin ja peltipurkit sai uuden käyttötarkotuksen. Jo keveni pöytäki! Herkkusuu leipoi puolukka-marenki -kakkua, snickers-piirakkaa ja broileripiirakkaa. Oli muuten ihan sellasia reseptilöytöjä, että taijan toistekin tehä. Vieraat toi lisäherkkuja pöytään ja kyllä sitä herkuteltiin. 

Kuusenalusmatto alotettu tilauksesta. Toinen reikäkierros jo menny ja halkasijaa alkaa olla jo 70 cm. Alkaako kohta piisaamaan? Pikku rinsessa oli apurina kerän kanssa. 

Ja mikä parhainta: kuiskikaiski on täällä! Pääsi eilen heti ensimmäisenä viemään roskat ja tiskaamaan. Oi oi, niin kuin ennen konsanaan!

5 kommenttia:

  1. Voi tuota lasta ku siltä on pää lähteny :D
    Mutta olihan meillä herkut! Ja muutenkin mukavaa :)

    VastaaPoista
  2. No sanos muuta...jätin päänpuolikkaan tänne koneelle. Olit muuten ottanu tietämättäni hauskoja kuvia!

    VastaaPoista
  3. Hieno matto, tässähän voi jo melkeen alkaa oottelemaan ens joulua! Tehäänkö vaihtarit, mää voisin neuloa (köh...) sulle palmikkovillasukat?

    -m

    VastaaPoista
  4. Heei, muistankohan mää nuo avaimenreiät hki-kesältä vai mistä? hurmaavia kaunokaisia :)

    Mursu

    VastaaPoista
  5. Mursu: Oikein muistat! Kauan saivatki oottaa ensiesiintymistään.

    M: Aivan kuinka vain! Tuossa meni kyllä niin vähän aikaa, että sinänsä ei mee nallikarkit lähellekään tasan, jos sukkia alat väsäämään. Toisaalta, jos on tekemisen puute, niin mustille sukille olisi aina käyttöä!

    VastaaPoista