maanantai 26. maaliskuuta 2012

Värikäs viikonloppu




Viikonloppu oli värikyllästetty alusta loppuun saakka. Perjantaina kuorin silmäpussit pois samalla, kun hetelmät saivat kuorensa yltä. Viikonloppuvieraat oli loistava tekosyy väsätä kiivi-rypäle-persikka-ananas -brita. Kirpeää, värikästä ja sellasta, jota keväällä kaipaa. Brahis sai täytettä, kun neljä kävelevää vierasta (no vierasta ja vierasta..) ja yksi kikatteleva kierijä asettu taloksi. Tavaraa ja väkeä oli tupa täynnä, mutta niin oli tunnelmaakin! Suorastaan rakastan hetkellistä kommuunieloa: ihania ihmisiä kaksneljähoo. Ja millon lie viimeksi olin saanu aamupöhnäisenä kutitella kikattavaa pikkusta. Väsy kaikkosi tuosta nuin vaan! 

Myöhään kutraamista, aikaisin heräämistä, tiuhaan syömistä ja jopa vähän ulkoilua. Tuotiin köyhään pitäjäänki varmaan sellaset rahaerät ostosten ja ruoan kautta, että sois midallin antaa! Vieraat toi ruusuja, sävy sävyyn tutin kanssa. Ja vielä tiskasivat niin ahkeraan, että asukki ei kerenny ollenkaan harjan varteen! Ja veivät vielä roskatkin. Ei huonoja vieraita. Kiitos vielä! 

Muikistelija esittelee uusia hiuksiaan. Ihan ku muka olis jotain mullistavaa tapahtunu! Mutta olihan tuo jo vapauttavaa päästä eroon kuolleesta kuontalosta. Tasalatvat ja päältä lyhyempää. Ja on muuten helpot! Kerranki ei lirut liehukkeet oo koko ajan niskassa, vaan tasapaksut latvat jopa liikahtelee. U know?




Tänään metästin kaverin onneksi ja omaksi iloksi kankaita R-collectionin tehtaanmyymälästä. Kankaissa on kyllä jotain salamyhkäistä. Ehkä se piilee siinä, että lopputulosta ei vielä tiedä. Ja laatu oli taattua!

2 kommenttia:

  1. Tulin blogiisi pitkästä aikaa. Olin unohtanut tämän olemassa olon mutta en sinua <3 ihana nähdä tämä kangaspinokuva,ollut niin paljon iloa näistä:) suurin osa jo vaatteina..erikokoisina,persoonallisinakin. mukavavia lomapäiviä <3t.anette

    VastaaPoista
  2. No mutta olitpas lämpimästi tervetullut vieras! Käy toistekin :) Kiitos, lomapäivien iloa myös sinne! Täällä tosin jo taistellaan ajatusten arkiintumistra vastaan.

    Olette ihania, koko poppoo ja sinä sen keulassa <3

    VastaaPoista