tiistai 10. kesäkuuta 2014


Osaatko kuvitella, miten hyvältä maistuu mummulan raparpereista tehty lappapuuro? Jos et, niin suosittelen kokeilemaan. Ehkä muussakin maassa kasvaneet raparperit käyvät. Itse en uskaltanut riskeerata. Laita nokare turkkilaista jugurttia keskelle ja syö niin, että hampaissa vihloo. 

Yks kaks huomasin, että takkini ei roikukaan hengarissa. Kelasin ajankulua kahden viikon sisällä ja muistin sateisen kylmän perjantain ennen päättäjäisiä. Muistin juhlat, illanistujaiset ja hellejakson, jolloin takkia ei ole tarvinnut. Otan puhelun papalle ja kuvailen takkiani: musta, puolipitkä, koko kolmekaheksan...Pappa plaraa ulkovaatekaapin hengareita ja hetkeksi kolina loppuu. Joo, tämä tässä tuoksuu ihan sinulta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti