tiistai 4. maaliskuuta 2014


Sitä vain, että lomailu on i-ha-naa ja nachoaddiktio ei näytä loppumisen merkkejä. Eletään tiistaita ja tänään tein ja söin jo toisen nachoherkun iltapalaksi. Tätä herkkua söin ystävällä tovi sitten ja nyt pisti testata. Ei heikkohermoisille ja äkkiä maha täyteen -syöjille. Muistakaa pestä myös kädet tai ainakin valikoida syömäseura tarkkaan. Kouriintuntuvaa!

Nachokakku:

tuorejuustoa
1-2 sipulia
muutama tomaatti
juustoraastetta
salsaa purkillinen
puolikas pieni jäävuorisalaattikerä

Levitä tuorejuusto (maun mukaan, itselläni tänään Afrikan paprika) matalareunaiseen vuokaan. Silppua sipuli hyvin pieneksi ja kuullota pannulla. Anna sipulin jäähtyä hetki ja levitä sitten tuorejuuston päälle. Levitä hyvin pieneksi silputut tomaatit seuraavaksi kerrokseksi ja hunnuta komeus juustoraasteella. Lisää juustoraasteen päälle salsakastiketta noin purkillinen ja lisää viimeiseksi kerrokseksi hyvin pieneksi silputtu salaatti. Painele "kakkua" hieman kasaan. Kauhaise nacholastuilla kakusta tavaraa niin paljon kuin lastu vetää. Äläkä lannistu, jos lastu murenee arvolastin painosta! Uutta kehiin ja ääntä kohti. 

2 kommenttia:

  1. No voi hyvä hyvyys! Täydellisin resepti ever?! Kiitos tästä. Ja rentouttavaa, ihanaa lomaa sinulle!

    VastaaPoista
  2. No hyvä jos osu ja upposi! Laitetaan hyvä kiertään myös ruoka-asioissa. Kiitos, nautin niin :)

    VastaaPoista