tiistai 31. joulukuuta 2013


Marras-joulukuinen juhla- ja ohjelmabuumi veti sen verran mehut irti, että päätin ottaa joululoman mahdollisimman rennosti. Minulle se tarkoittaa vain vuorokauden sisällä tehtyjä suunnitelmia siitä, mitä tehdään, ketä nähdään. Mutta yhteen asiaan löytyi aina suunnitteluaikaa! Tulevia herkkuhetkiä suunniteltiin jo menellä olevan yhteydessä, juuri edellisestä toipuen. 

Kohta päättyvällä joululomalla olen todella levännyt. Lukenut monta sataa sivua kirjaa sekä monia rästiin jääneitä lehtiä. Urheillut enemmän kuin koskaan joululomalla. Nauttinut ehdottomasti siitä, ettei tarvitse tuli hännän alla sinkoilla paikasta toiseen eikä arkeen paluukaan edellytä siirtymistä toiselle paikkakunnalle. Jostain syystä siirtymiset ja kontrastit arjen ja loman välillä kuluttavat tätä pientä mieltä. Tämä tuntuu hyvältä, nyt.

Ja se, että sahrami-katkarapurisoton (tuoreen mintun ja sitruunan kera), kirsikkapavlovan ja nelivaiheisen suklaakakun ääreen istui välillä koko perhe, välillä osasia siitä. Sydän täynnä on hyvä suunnata kohti uutta vuotta.

Kohtalainen lumisade pehmentää rakettien pauketta. 
Onnellista uutta vuotta, ystävät! 



2 kommenttia:

  1. Ihanasti kirjoitettu! Kiva kuulla, että olet nauttinut lomasta ja erityisesti ruuasta. En siis ole ainoa...
    Hyvää uutta vuotta sekä loppulomaa! Ja voimia arkeen paluuseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiset syövät elääkseen, toiset elävät syödäkseen. Hankala arvata, kumpaan minä kuulun.

      Kiitos! Kieltämättä arki heti huomenna voi alkaa melko takkusesti, mutta hyvän loman jälkeen se kestettäköön.

      Poista