tiistai 6. joulukuuta 2011

6/12

Rankka itsenäisyyspäivä. Taas yks niistä kerroista, jollon voisin laittaa osta-myy-vaihda -palstalle heti monen rivin ilmotuksen, joka menis jotenki näin: vaihdetaan ehjä nilkka pettämättömään ja toimivampaan TAI ostetaan halvalla kivanväriset ja joka vuodenaikaan sopivat kyynärsauvat nurkkaan odottamaan. Oon jo niin monesti koputtanu puuta, kun ei lenkkeillessä oo sattunu nilkalle mitään niin johan se nyt oli aika. Varovasti varovasti ja pitkin pitävämpiä tienlaitoja ja silti nilkka heittää kolmoislutzia. Voin kertoa, että sillon kipu on melkosissa mitoissa. Kait sen ymmärtäis, jos näkis, mitä nahan alla tapahtuu! Kuulemma niinku märkää paperia, joka aina repeilee. Siinäpä sitten istut hangessa ja piät lunta nilkassa, haukot happea, ku sattuu niin julmasti ja yrität toteuttaa kylmä-koho-kompressio -taktiikkaa yksin. Onneksi puhelin on aina mukana ja kyyti tuli nopiaa, mutta meinasin kyllä huutaa hyvät itsenäisyyspäivät sillekin miehelle, joka vaan kyykkivän ja huohottavan kalsarisankarin kohalla nopeutti askeliaan ja nosti nokkaa ylemmäs. Linnanjuhlat alko sitte mun osalta eteisen lattialla maaten, kylmäpuriste nilkassa ja koipi katossa. Mutta kerranki Rondo Fm laittoi parastaan oikealla hetkellä: Sibeliuksen Kuusi kuului huono-onnisille asti ja itsenäisyyspäivän illassa oli lohtua.

Jos sitä huomenna hakis taas kepakot jostain tueksi ja turvaksi. Kaikki kirurgiopiskelijat hoi! Täällä ois yksi harjotusnilkka, jonka nivelsiteitä saa kokeilla kiristää. Eikä tarvi olla takuita onnistumisesta.




Huomenna olis tarkotus lähtä äiteen kanssa Kajaaniin ja torjantaina on valmistujaisjuhla eli bubliikki. Ei vissiin kovin korkeissa koroissa sitten juhlita. Toivottavasti joulun aikaan on sekä tunnelma että koipi parempi!

6 kommenttia:

  1. Ohhoh, kovasti tsemppiä sen nilkan kanssa. Kantsii kattella huuto.netin palstoja..kuulemma hyvin kysyntä ja tarjonta kohtaavat siellä.:)
    -Elvi

    VastaaPoista
  2. Voi harmi, kun nilkka nyrijähti juuri ennen tärkeää juhlaa. Lämpimät onnittelut kuitenkin valmistumisen johdosta!

    Peeäs. Ethän ole harkinnut blogisi lopettamista? Olen jo koukussa tähän, sulla on hauskoja kirjoituksia.

    VastaaPoista
  3. No voi sua. Ja uudet tuulihousut ja kaikki ku ostit. Mites jos siirtysit vesijumppaan? Siinä ei tietääkseni paljoo nivelet naksahtele...

    -m

    VastaaPoista
  4. Kiitokset myötätunnosta! Oishan se siinäki vaihtoehto siirtyä suorilta valmistumisen jälkeen sairaseläkkeelle. Noh, eipäs vitsailla..ei ihan elefantinkoipi passaa juhlamekon kanssa, mutta onneks kepit on simppelin harmaat ;) ei tätä juhlafiilistä madalla yks koipireisi!

    E: aattelin oikeestaan tukea köyhää Kainuuta ja pistää ääs-marketin seinälle ilmotusta! Huuhkajavaaran suunnalta vois tulla montaki halukasta koipivaihtajaa.

    Anna: No olipa piristävä kommentti! Kieltämättä välillä aatellu jättää nämä jonninjoutavat jorinat, mutta välillä meinaa olla jotenki nii blogijorinat vähissä. Fiilispohjalta, sitäpä sitä. Pitääpä petrata ja alkaa ihan harrastaan, kun tätä aikaa alkaa olla enemmän :)Kiitos onnitteluista!

    M: Onneksi tällä kertaa oli ihan juoksurikkoot. Ja en liukastunu tahi lentäny - nilkka vaan veti yksin somat piruetit, johon muu jalka ei oikeen kerenny reagoida. Vesijumppa on varmaan enää ainoa vaihtoehto...ja sinnekki altaan reunalle asti kepit mukaan ;) Ala tulla saattajaksi!

    VastaaPoista
  5. O-ou! Huh-huh! Ota rauhallisesti, voi hyvin tai ainakin paremmin! Onnea tuhannesti myos valmistumisesta. Maisterisnainen on maisterisnainen!

    Elsa

    VastaaPoista
  6. Thanks Elsa! Maisteri on aina maisteri, totta! Kyllähän tuo koipi kulkee mukana enkä aatellu antaa sen hiastaa :) paha ku joutuu esim istumaan paikoillaan paljon...

    VastaaPoista