maanantai 27. tammikuuta 2014




Tietyt asiat ovat vähällä pilata hyvänkin päivän ja äkkiä. Sponsoroin rakasta Valtion Rautatie -monopoliamme muutamalla kympillä aivan hyvää hyvyyttäni klikaten vahingossa junalipun yhden päivän verran huti. Meinasi sapettaa ja sapettikin oma törttöily niin, että luumu asiakaspalvelija sai yhtiönsä puolesta kuulla hyvinkin mielensä pahoittaneen kuluttajan. Ei, ei rahoja takaisin. Uutta lippua kehiin ja kilometriviesti asiakaspalveluun. Inhimillisyyttä, pliis.

Onneksi ystävä soitti. Pyysi muutamaa kivaa asiaa huomisen ponnistuksen iloksi. Annoin ajatuksen mukavista ihmisistä paistamassa makkaraa talvisen retkipäivän päätteeksi. Minut se ainakin sai hyvälle tuulelle. 

Ja se, että viikonloppuna varasimme lennot Kööpenhaminaan pitkälle vappuviikonlopulle. Ja se, että melkein jokapäiväiset lettikieputukset ovat mitä parhaimpia työkampauksia. Ja se, että muistin iltakävelyllä taivaalle katsoessani, mitä pappa tuumasi hymyillen muutama viikko sitten sisälle tullessaan: Siellä oli iltatähti! Pitkästä aikaa. 

3 kommenttia:

  1. Oi kaunis lettikampaus ja kaunis Elina!
    - E

    VastaaPoista
  2. Ihana lettikieputus!! Taitava oot, vaikka voin kuvitella, että aika yksinkertaista tuo loppujen lopuksi on? Itse tuskin osaisin.

    VastaaPoista
  3. Jos osaa nostella kolmea hiustukkoa toisensa yli, tämä letti onnistuu. Hyvin hyvin helppoa, jos vain hiukset sattuu olemaan ei-niin-liukkaalla tuulella. Kokeile! Venyttele ensin käsiä, jotta yllät taakse ;) Tacks!

    VastaaPoista