keskiviikko 8. tammikuuta 2014

























Syksyllä olin ostamassa hyvää sohvaa edullisesti. Kun myyjä ei halunnutkaan luopua sohvasta, päätin ostavani tuon vanhan viininpunaisen nahkareuhkan tilalle vihdoin kelvollisen soffan. Kävin istumassa muutaman liikkeessä, selailin käytettyjen foorumeita. Ja ei, en osannutkaan sijoittaa montaa satasta niin isoon möhkäleeseen, joka ei kolahtanut täysillä.

Päätin viisaasti ja sijoitin siihen, minkä haaveen tiesin tasan tarkkaan: pieni ja näppärä Canon EOS M. Vertailin ja konsultoin. Näppituntuma ratkaisi kahden välillä ja nyt voin tyytyväisenä köllötellä punaisella nahkareuhkallani ja räpsiä kuvia. Niin mistä? No tietenkin heti itsestäni! Etelänmatka Kaakkurin Verkkokauppaan osu ja upposi.


Ja ihana köksänmaikkani nakkasi takapenkille pussillisen tuoreita mallisämpylöitä. Vaatimattomasti mallikelpoisia, täydellisiä.

8 kommenttia:

  1. Kivat hiukset sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos! Tuota kyllä ei monesti juolahda mieleeni.

      Poista
  2. Nyt sullakin on! :)

    Mulle toi yks kiltti meillä asuva joulupukin apulaistonttu kun olin vissiin ollu niin kauheen kilttinä että :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa sulla ollu pätevä tonttu! Tän sain ihan ote ostaa ;) olihan tuota jo suunniteltu tovi...ja edellinenkin oli ihan kelpo vielä! Vuodelta 07, kun ylioppilaslätsä hohti tuoreimmillaan.

      Poista
  3. Nättimys-sisko <3 (ja kamerakin on hieno)

    - m

    VastaaPoista
  4. Räps vaan :) Oikein teit. Kamera on paljon kätsympi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, ja uusi kamera vielä. Vaikka onhan tuossa vanhassa nostalgiaa ;)

      Poista