tiistai 22. lokakuuta 2013




Aamuvarhaisella Helsingin keskustassa on hiljaista. Lomalainen nauttii ajatuksesta, että tulinpas, lähdinpäs, kerkesinpäs. Väitöstilaisuuden lopussa viisas, taitavasanainen ja juuri väitellyt tohtori huokaisee ja päästää helpottuneen hymyn valloilleen. Vau, sanonpas vain.

Korkokengät kopisevat pitkin mukulakivikatuja ja entiset työtoverukset haakuroivat kaupasta toiseen, syömästä syömään, seurasta seuraan. Lomalaisen oli helppo hymyillä. Tänään paluumatkalla pää oli yhtä pehmeä kuin tasainen pilvipeite lentokoneen siiven alla. 

4 kommenttia:

  1. Voi noiden kuvia valoa ja sineä! Kaunis kaunis Helsinki! Kiitos, että tulit. Tohtoriräppi saa mut vieläkin nauramaan. Hyvää lomaa ja nähdään pian! e

    VastaaPoista
  2. Ja kaunis olit myös sinä! Upea, taitava. Esitin tänään sen vielä taustajoukoille ja sain hyväksynnän näin jälkikäteen ;) Tsemppiä uuteen alkuun, näemme!

    VastaaPoista
  3. Kauniisti puit sanoiksi taas Helsingin tärkeän reissun, <3 Tohtorin hymy tilaisuuden jälkeen ja varmasti kunnon nauru tohtoriräpistä ;) Huippuja te molemmat <3 Anette

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anette! Pidetään räppikulttuuria yllä ;)

      Poista