tiistai 9. elokuuta 2011

Apua!






Hjälp! Glasit hakusessa ehkäpäjopakohtapa ja näistä viimesimmät (eli kuva nro 3 ja 4) laitoin varaukseen. Hinta toki vähän kirpassoo, mutta mitä armas yleisö on mieltä?

8 kommenttia:

  1. Siis onko nuo kolmos- ja neloskuvissa olevat samat lasit? Aikas hyvin passaa sulleki tuon malliset - ykkösetki vaikutti kivoilta, eikä toisaalta kakkosissakaan valittamista. Eli ööh, hmm, no joka tapauksessa annan kyllä tukeni tuon tyylisten lasien hankintaan, päädyit sit mihin nuista tahansa :)

    L

    VastaaPoista
  2. Joo kaks alinta on samaa. Näyttää nuo muovipleksit heijastavan nätisti.

    Kiitos kommentista! Kovasti oon nuihin alimpiin kallellani, hui tätä rahanmenoa, apuaa....eli tarkottaa työmotivaation kasvamista :D

    Nii ja toki lasit vielä. Käyttää joka päivä nii hankala tehä heräteostoksia, vaikka sellaset nämä kyllä melkeen on! Vahva tuntu ja tieto, mitä haluaa ajaa joskus ojaan ja allikkoon :S

    VastaaPoista
  3. Gallup meidän osoitteessa tuotti tuloksen äänin 2-0, että nuo alemmat on paremmat. Hienoja tosin kummatkin. Pitäisköhän munkin jo ostaa uudet? Tämänhetkiset lasit viettivät 10-vuotissyntymäpäiväänsä keväällä:).

    -m

    VastaaPoista
  4. Kiitos gallupkyselyn tuloksista! Käyn vielä huomenna kattomassa yhessä toisessa liikkeessä vielä varalta. Ja sitten aloin vähän epäileen, ku tuolla makso linssit muka yksistään jotain 300e. Täh? Ilman mitään lisäosia eli sivupeilejä tahi vilkkuvaloja. Luulis että ihan normilinssit varastosta sais halvemmalla jostain. Niin aattelin ehkä jättää vielä ostamatta huomenna (ku lähen sitte huomenna mummulaan jne pois kajaanista vähäksi aikaa taas) nii suottako hötkyillä, jos tuota mallia saa maahantuojaltaki tarpeen tulle puolessatoista viikossa. Ja muista ketjun liikkeistä myös (silmäasema)! Ja oulun markkinat vois vielä kattoa. Ehkä en enää tuosta luovu, mutta aattelin nyt aikani kuluksi vertailla hieman, josko jostain sais saman puketin ees pikkusen halvemmalla.

    M: Heh :D mitä sitä suotta ostaa! Nehän sitäpaitsi tulee kohta taas muotiin, ku aikansa oottaa.

    Pitää myös miettiä, häiritteekö mua mun mielikuva pesukarhusta nuo lasit päällä :D

    VastaaPoista
  5. hianot ne on ja passaa mainiosti, sanoo emma :)

    VastaaPoista
  6. No nyt on mummu päässyt asiaan!
    Mahtavia laseja kaikki, mutta siunauksen annan kahdelle alimmaiselle.
    Jos rahanmeno mummua hirvittää, niin mietippä, että nuo menee varmasti pitkään. Linssejä voi aina uusia ja nuihin varmasti saa sen lukuosanki näppärästi ;)

    VastaaPoista
  7. Mimura: ei kestäny ku mitä lie puoli vuotta ennen ku tajusin henkilöllisyytes :D oon vaan miettiny, että ketä lie tuntematonta nämä mun jorinat kiinnostaa, mutta eilen Kalhutien-Kalsari anto vinkkiä! Kiva ku oot remmissä :)

    Juniori: eikö vaan ookki. Ootas ku tämä mummendaali pääsee vauhtiin nii kyllä helmat paukkuu!! Just aattelinki, että pitää ostaa sen kokoset kakkulat, että tohtii laittaa tarpeeksi lisäosia. Nuihin mahtus, tai tuon kokosiin, jo monet lukuosat. Toisaalta, jos kovin palasia iskee joka linssin nurkkaan, niin ehkä se ois sama laittaa tuolta jotkut äitin tiffany-lasiteokset silmille.

    VastaaPoista