lauantai 11. joulukuuta 2010

Pakkasta ja parasta.



Eilen illalla oli juhlaa. Harvinaisia vieraita varten sai ilolla sytyttää kunnon kynttilät ja leipoa niin, että naapuritki sai tuoksusta osansa. Marenkitorttua ja broiskupiirakkaa - nam! Mutta eipä voinu vieraita moittia huonosta tuliaisestakaan: brie-juustoa ja muita herkkuja. Kuulemma sen hyvin minut tuntee, että osasivat arvata mieltymykseni kyseiseen makupalaan. Oivoi. Kiitos käynnistä <3


Tänään paukku mukava pakkanen. Kuvitelkaa, lauantai ilman aikatauluja! Rauhaisa aamukahvituntinen hesarin äärellä ja kunnon yöuni vei korvakivunki suurimmalta osin pois. On se lepo vaan eri kiva. Joulutorilta löytyi yksi ihanuus, joka lämmitti mieltä ja koipia. Päivän piristys oli tänne Savonlinnasta häihin tullut kaverinkaveri, jonka yhtäkkiä yhytin keskustasta rinkka selässä hortoilemasta ja majotin meille hetkeksi juhlavaatteita vaihtaan. Loppu hyvin kaikki hyvin! Maailma on pieni :) Pakkasukko oli koristellu kaverin ikkunaa niin komiasti, etten voinut jättää ikuistamatta.






2 kommenttia:

  1. Kiitos sulle, siskokulta <3! Kohtapa taas nähhään. Olipa muuten menny ihan luvattoman kauan aikaa siitä ku ihan livenä nähtiin. Ei passaa antaa tahdin jatkua tuohon malliin!

    ps. Vielä tänäänkin muistelin nälissäni sitä sun kanapiirakkaa. Nam.

    VastaaPoista
  2. Ja arvaa kuka vielä tänään fiilisteli brien palasella? ;) pienet ne on ilot.

    Ja muuten! Pienen väkivallan jälkeen täyttöpullo-yrityskin onnistu :D siitä oli kyllä hienostuneisuus kaukana - ja kohtuu voimakas tuoksu ympäri kylppäriä. Mutta onnistui! Kiitos kaunis siitäkin.

    Kohta nähään taas, sitä ootellessa!

    VastaaPoista