perjantai 10. joulukuuta 2010

Normipäivä.


Normipäivä. Kirjaston työntekijät saavat nauttia ekstrovertista seurastani & seuralaisistani koko ajan enemmän ja enemmän. On niillä kissanpäivät! Innokkaat ja onnesta soikeat gradun kanssa liittoansa solmivat opiskelijat nauttivat kirjaston suomasta rauhasta, tieteellisestä ilmapiiristä ja siitä, kun homma sujuu kuin tanssi. Ympäristö suorastaan hehkuu romantiikkaa tutkimuksen tekoa kohtaan! Aamulla ensimmäisenä saa astella muutama rappu kirjaston koloja kohti, hakea muutama keveä kirjanen viereen, istahtaa pehmeille ja ergonomisille tuoleille ja antautua tutkimuksen vietäväksi. Hui, suorastaan jännittävää tämä elämä nykyjänsä! Ei nääs koskaan tiedä, onkohan köökissä sittenki makkara- vai nakkikastiketta ruokana.






Arki täällä hymyjää.

2 kommenttia:

  1. Sun blogi saa mut hymyilemaan! Onnea graduun, go for it! Onnea myos jouluvalmisteluihin, ne on ainakin yhta tarkeita. ;-)

    Terveiset taalta toisesta kirjastosta, syksyn viimeisen esseen kimpusta, vaitoskirjan toivottavasti ehka yhden alaluvun x.x.x.x.x.x syntysijoilta...

    e

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Hymyjä ei ole koskaan liiaksi :)

    Oon tiijäkkö muistanu sua siellä juurikin nuiden puuhien keskellä. En voi muuta ku hattua nostaa! Hirmusesti tsemppiä viimesiin rutistuksiin ennen lomaa! Valmistele sinäkin siellä joulua mieleesi ja tuo se sitten mukanasi tänne.

    <:)

    VastaaPoista