tiistai 18. syyskuuta 2012





Viikonlopulta jäi käteen muutakin kuin täysvatsallinen upeita eväitä. Savolaismummo möi käyttämättömän, käsinkudotun villaviltin kympillä. Pehmoinen, uusi ihanuus, joka tuulettuu parvekkeella. Atk-tukikerho kokoontui virallisesti kymmenennettä kertaa. Jokaiselta niistä on itselaukasimella näpsäisty yhteiskuva  (oikeestaan melko montaki) rillikalleista, jotka ovat saapuneet kokoukseen milloin mistäkin elämäntilanteesta. Muisteltiin näitä kertoja, mitä kellekin kuului milloinkin, mistä milläkin kerralla puhuttiin. Aikamoiset muistot. Ehkä sitten muutaman kymmenen vuoden päästä löydän kansion ja ihastelen potretteja, muistelen yhteistä kasvamista. Sitä paitsi - vain atk pystyy istumaan kuusi tuntia putkeen paikallansa ilman minkään muun lihaksen kuin leukalihasten liikehdintää.

Sarjassamme Elina ja aarteet osa 65. Säännöllinen tavarankuljetus työpaikalle helpottui huomattavasti korin ilmestyttyä kuvioihin. Nyt kauhulla odotan jo kevättä ja mietin käytännöllisimpiä rekvisiitan ja materiaalin arkistointikeinoja. Samalla seulon opiskeluaikaisia mappeja. Miten niitä vieläkin löytyy! Vain helmet jäävät säilöön. Omia ajatuksia ammatinvalinnasta viiden vuoden takaa opintojen ollessa alussa. Ja psykologian muistiinpanojen välistä löytyneitä (useita) ajanvietepelejä. Kyllä mummu nyt muistelee!




2 kommenttia:

  1. Mää niin luen näitä ja olen hyvällä mielellä kateellinen sun ihanista löydöistä :) Kasvikansioiden kokoaminen kuulosti mielenkiintoiselta projektilta. Tee seuraavaksi jotain helppoa,vaikka aistikaaos ;)hih ja hei :)t:Anette

    VastaaPoista
  2. Ihana, jos pysyt kärryillä! Kyllä tää on tätä kaaosta ihan kaikkinensa. Mutta aivan älyttömän mukavaa sellasta! Aistikaaosta en oo vielä kokeillu, mutta tunnekaaos on aika monesti kässäntunneilla lsänä. Yks mönkii pöydän alle tuon tuostakin (ja iltojen K18 pelit ei vaikuta ei ei )ja toinen tuittupää repii ja tuhoaa kaiken jo puolivalmiinkin. Kerkeä siinä sitte silmät selässä seistä ja tsempata ;)

    VastaaPoista