tiistai 14. helmikuuta 2012

Lämpöä korville

Mikään ei voi olla niin viheliäistä, kun se, että korvissa käy vinkka eli puhuri. Oon tästä syystä mieltyny ns. juoppokaaleppi-pipoihin. Ei kuule tuule eikä tuiskua!

Arvatkaa sitten vaan kenen syrän suli taas ihan nestemäiseen muotoon, kun aamulla keppinsä kanssa hitaasti konkoileva mummo tuli vastaan ja rupesi jo kaukaa jutusteleen, että eikös ole aika kylmä tuuli tänään. No niin kyllä on! Pipo syvästi korvilla aloin jo jatkaan matkaa, mutta mummu jatkoikin: kuule voisitko auttaa ja laittaa minulle hupun päähän, kun minä en sitä itse saa. En äkkiseltään ihanampaa avunantoa keksi tähän hätään, kun avata rusetilla olevat nauhat, nostaa huppu niskasta baskerin lisäksi mummun palelevia korvia lämmittämään. Kuulemma enkeli. Minulle ystävä, tuttu tai tuntematon.


Lämpöistä ystävänpäivää ystäville ympär' mualimaa <3  

7 kommenttia:

  1. Miten ne sattuuki kaikki söpöt mummot aina sun kohalle?

    Oikkeeen lämpöstä ystävänpäivää myös sinne toiselle puolen jokea<3

    VastaaPoista
  2. Söpöä! Sää oot aina niin vastustamattoman hyväntuulisen ja iloisen näköinen, että kaikki mummotkin huomaa sen ja hakeutuu sun luokse.
    Hyvää ystävänpäivää siskolle<3...

    -m

    VastaaPoista
  3. Varmaan sitä pitää tietämättään sisällään jotain mummomagneettia ;)

    Tai sitten Jonna sitä vaan aina kertoo niistä! Puheenaiheiden puutosta.

    Sekä että, lähelle ja kauemmas <3

    VastaaPoista
  4. Kuin myös, hyvää ystävänpäivää! Olette herttaisia molemmat, sinä ja mummo! Mutta kerro myös mistä olet löytänyt noin ihanan paidan... Näyttää aivan hurmaavalta ja sopisi ensi kesänä täydellisesti meidän Joen kannelle. Tuulta purjeisiin!

    Elsa

    VastaaPoista
  5. Tuo paita kuuluu näihin kestäviin ostoksiin, joita pitää aina aika ajoin tehdä. ( H&M, 14,95€ ) Allekirjoittanut osti sen viimeisillä pennosillaan ennen ensimmäistä työläisen palkkapäivää (!!) ja oli harvinisen tyytyväinen. Venepääntie ja litteitä nappeja niin olkapäissä kuin hihoissa. Tykkään!

    Voisin nähdä kesälomalaisen kokeilemassa paidan ja Joen yhteensopivuutta tulevana kuumana ja aurinkoisena kesänä. Sitä odotellessa!

    VastaaPoista
  6. Juuri näin! Heinäkuussa vesille, ja jos osoittaudutaan kehityskelpoisiksi niin saat kyydin Hailuotoon asti! Meee pienet meripoijjat, meilläiloompiainaeikäsurumeitäpaina..!

    VastaaPoista
  7. Jes!! On taas yksi syy lisää odottaa kesää. Ship ahoy!

    VastaaPoista