sunnuntai 1. maaliskuuta 2015




Maailman kaunein nainen. Kuultiin, että täällä on eräs kaunis nainen, joka on käynyt kampaajalla. Ei, vaan salongissa! korjaa maailman kaunein nainen. Istuu sairaalasängyn reunalla punainen villatakki harteillaan, hopeahapsihiukset niin kauniisti laitettuina. Minä sanoin yöllä kuulkaat hoitajalle, että keittäisikö se kuumaa vettä ja toisiko sellasen yhen näkkileivän, voita päälle, tuoretta kurkkua ja pikkusen suolaa. Kuulemma ei yöllä täällä syödä. Minähän sanoin, että kylläpäs syödään!

Paikka, jossa syödään yöllä. Rapsutetaan, halataan, hellitään. Mummulla jotenkin taas niin silmät aivan loisti, sanoo pappa. Avaa uuninluukun ja täyttää pesän itse pilkkomillaan haloilla. Nostaa sillipalasen haarukallaan lasipurkista. Asettaa kalapalan iltapalalautaselleen ja kopauttaa huolellisesti ylimääräiset vedet takaisin purkkiin. Katsoo pöydän toiselle puolelle ja hymyilee niin tuttua hymyään.

2 kommenttia:

  1. Voi,tuota keskimmäistä kuvaa. Aivan kuin isäni kädet,jotka ovat päässeet ikuiseen lepoon.
    Ja ruutupaita ja kellon ranneke,niin tutun näköisiä.
    Mutta,yläkuvan oikeassa yläreunassa, piilokuvako?

    VastaaPoista
  2. Tallennan tuota ruutuhihaa niin paljon kuin kerkeän. Muistiin ja kortille. Parhaat otokset jäävät silti tämän julkaisuareenan ulkopuolelle.

    Yläkuvassa joulukortti, jota näemmä kelpaa pitää pöydällä vielä maaliskuussakin. Kovin on todellinen kuva, ei piiloteltavaa.

    VastaaPoista