perjantai 7. marraskuuta 2014

Mukavaa syksyn jatkoa - niin ja hyvää joulua! huikkasi sairaanhoitaja, puristi varpaitani toipumistoivotukseksi ja työnsi sairaalasängyn pois leikkaussalista. Sänky rullasi eteenpän kohti osastoa, ja yritin miettiä, että kuka tässä nyt on lääkityksestä tokkurassa. Neljäkymmentäkahdeksan päivää jouluaattoon, kaksikymmentäkuusi päivää töitä tämän pötköttelyjakson jälkeen, sain laskettua. Aivan oli aiheellinen toivotus! 

Ilmastointiremonttini tuli kovin yllättäen. Peruutusaika ja nopeat järjestelyt poissaolon ajalle. Mietin voinko mennä, mitä sitten ja mitä sillä aikaa?  

Nyt tässä soffalla maatessani suurimmista kivuista selvinneenä huomaan: oli korkea aika ja nyt viimeistään. Eikä ollenkaan vähiten poskionteloideni osalta.

4 kommenttia:

  1. Iltaa Elina! Tulin kurkkaamaan blogiasi ja oli ihana löytää monta kivaa postausta, joita en ollut lukenut. Kiitos kuulumisista ja tunnelmista! Jouluun on tosiaan aikaa, kun adventtikin on jonkun ajan päässä... Kotoista marraskuuta ennen sitä, toivottavasti asiat järjestyvät! Pikaista paranemista!
    Aurinkoisin+tuulisin terveisin E Jerusalemista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana kun kävit kurkkaan! Toit samalla ihanan tuulahduksen sieltä ja sinusta :) kiitos. Siellä suunnalla joulua odotetaan ihan alkuperäisillä alueilla. Siihen valoa, iloa <3

      Poista
  2. Mustansateisia,sumunharmaita ja pihlajanmarjanpunaisia valopäiviä sinulle.Kynttilänsydämen
    tuoksuiset kiitokset blogistasi.

    VastaaPoista