tiistai 5. marraskuuta 2013


On se pimeää. Taivaaltakin sataa ties mitä. Parhaaksi asuksi soveltuu talvitakki ja kunnon kumpparit. Flunssamörkökään ei tohtinut kysyä kulkulupaa, vaan tuli ihan omin lupinensa. Filttiä ja finrexiniä siis. Illan ponnistus oli keikka kirjastossa: lukemista ja joululauluhyllykön ensiporkkaus osottautuikin hyväksi lääkkeeksi. Ja hihittely lehtilukusalissa. 

Kynttilöitä tupa täynnä ja Hynnisen Jomppea sopivalla volyymilla.

3 kommenttia:

  1. Sinne pikaista flunssasta selviämistä!

    Suosittelehan jotain joululevyä! Mistä olet vuosien varrella pitänyt? Rondoa aikanakin kuuntelet jonkun postauksen mukaan, mutta mikä iskee joulun alla?

    VastaaPoista
  2. Tuli ikävä Oulun kaupunginkirjastoon ja sen lehtilukusaliin! :) Näitä sun postauksia ja juttuja on kiva lukea, kiitos kun jaat ne meidän kanssa :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Kiva, kun arkinen välähdys sykähdyttää :)

    Nyt pistit pahan heiton. Kuuntelen niin laajalla skaalalla joululauluja, että hankala nimetä yhtä tai edes useampaa. Klassista kuoro ja orkesterimusiikkia, Bachin jouluoratorio ja muut jouluiset klassisest sekotelmat on mukavia tunnelmointiin ja taustalle. Celestial christmass on ainaki yks sellanen levyn nimi, jota aina lainasin Kajaanissa joulusta jouluun. Mutta niitäki oli useampi, enkä muista mikä niistä. Oulusta sitä en löytänyt ainakaan hyllystä. Sitten kaikki hengelliset, kuorojoulucd:t ja muut kauniin rauhalliset ja perinteiset joululaulut löytää tiensä omaan soittimeen. Tonttuhilipattihipat ja kevyet joululaulut jätän muille. Acapellat tosin on jotkut aivan mahtavia! Tonttuhilipattihippoja saa työn puolesta kuunnella ihan tarpeeksi...

    VastaaPoista