torstai 29. elokuuta 2013


Ei se hyvä päivä tarvi sisältää ihmeitä tai lottovoittoja. Se sisältää yhden kirkassilmäisen kolmasluokkalaisen kommentin: ope sää oot maailman paras enkunope! Kahden viikon ainutlaatuisella kokemuksellaan eikä tippaakaan epäilystä sanoissaan. Että ihan näissäkin piireissä, näillä taidoilla voi olla maailman paras. 

Hyvä päivä oli myös pitkä lehtien lukuhetki parvekkeella. Ihanaa selata kaikki ilmaisjakelulehdet ja mainokset rauhassa, lopetella keskeneräinen Hesari. Haahuroida kämpillä ja vaihtaa puhtaat lakanat. Lähtä etsimään kylpyhuoneeseen isompaa mattoa ja kattolamppuun lamppuja. Palata ilman mattoa, ilman lamppuja, mutta pari koria hattuhyllylle löytäneenä. 

Parvekkeella on paikkaansa etsivien sisustustavaroiden sijoituspaikka. Muutaman euron puuarkku kierrätyksestä sai valkosta pintaan. Ikkunassa pala taivasta. Iltapalaksi voinokareessa, tilkassa vettä, kanelihyppysellisessä ja ruskeassa sokerissa keitettyjä omenoita ja kreikkalaista jugurttia. 

Taitaa vähän hymyilyttää.




4 kommenttia:

  1. Nautin lukea näitä tunnelmia :)ihanaa syksyä <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos, alkusyksyn tunnelmia myös sinulle! :)

    VastaaPoista
  3. Voi mikä oppilas!! Nuoret ja lapset on ihania, kun ne on niin aitoja ja välittömiä. Eikä niillä oo hajuakaan, että tuo tyyppiset kommentit saattaa pelastaa koko viikon, ja jää mieleen.

    Keväällä olin yläasteella sijaisena kuukauden ajan. Välillä tuntu, että voisin vaan juosta luokasta pois itkien. Usein taas hymyilytti niin. Pieni hyvä palaute ja reaktiot vaikka joltain ns. tarkkisluokkalaiselta, ne antoivat niin paljon...

    Tykkään lueskella sun blogia, kun kirjoitat niin ihanasti ja tavoitat tunnelmat upeasti. Etenkin, kun opiskelen ite aineenopettajaksi niin saan paljon mietittävää sun teksteistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa kirjavassa koulumaailmassa työskentelevien joukkoon :) kiva kuulla, jos saat mietittävää kirjotuksistani. Miettimistä, sitä kyllä tässä työssä piisaa! Intoa opintoihinsi!

      Poista