lauantai 8. lokakuuta 2011

Vahnat rillit.



Rytmi veressä ja aamuherätys kohillaan kaheksan jälkeen. Mutta aamulla vielä paisto aurinko kivasti ja komisti uudelleen ripustettuja hörpäkkeitä. Ja arvatkaa, mikä taas oli toimivin ripustusmateriaali? No siimapa siima! Se maximakasiinista neljä vuotta sitten ostettu rulla on tullu enemmän ku tarpeen. Eipä myyjä sillon huolissaan olevan näkösenä tienny, ettei me suinkaan kalalle oltu lähössä, vaan ihan muille virityksille.

Pitkä aamukahvi ja ahkerapuuska harjottelulippulappujen mapittamiseen ja karsimiseen. Keittiön ikkunalauta aiheutti harmaita hiuksia (nyt siinä on niinku ois ikihautajaiset-sisustusteema tahi toinen ikiadventtisunnuntai). Tiistain graduesitystä väännettiin muutama tunti. Siirrettiin ajatuksia pois harjottelusta. Naurettiin ja fiilisteltiin vielä muutamilla tilanteilla ja persoonilla.

Kerättiin palautetta ja terveisiä vielä eilen ja varianssi oli aika laaja. Suurin osa oli tykänny näyttelemisestä ja impro-harjotuksista, mutta yksi palaute oli paras (vaikke suinkaan yllättävä persoonan tuntien):

"Elina. Näytelee liian tunnekaasti. Hieno rillit ne näyttää aika vahnalta - osta uudet."

Samainen poika oli heti ekana päivänä kommentoinu mun laseja. Toisena päivänä korkeavyötäröinen hame kiinnosti, että mistäs moisen mummohameen oot hommannu ja miksi sulla on tollanen päällä. Hienotunteisuus ei ehkä ollu vahvinta aluetta :D Paras!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti