perjantai 7. lokakuuta 2011

Kuulumisia

"Iloitse tästä päivästä!" Tekee mieli myhistähymistäkiljua ja myhistä vielä kerran. Vihoviimeisin harjottelu takana ja mieli niin tyytyväisen täysi, että nippa nappa halkeaa. Upeaa hommaa! Muutamia rasteja saa taas laittaa seinään tän päivän osalta:

x ostin tänään pitkän ja kauniin ja lämpimän talvitakin monen vuoden värjöttelyn jälkeen
x ystävä soitti sln:sta, että on tunnin päästä täällä
x eskaripaikka hankittu parin viikon leiki ja laula -harjotteluun
x harjotteluasiat merkintää vaille valmiita
x Ermo sai uuden ruukun
x viikon pesua oottanu dyykkaustuoli sai rätistä
x vihreät seinäpitsit pääsi uudelle paikalle.


Mutta siinähän kävi niin, että viime viikolla eräänä iltana olin hilipatihippa menossa kovaa kyytiä saunomaan österille. Vein roskia roskakatokseen ja hah - yhtäkkiä jotenki hoksasin, että siinäpä nököttää valkonen pinnatuoli kaikessa komeudessaan. Hauskinta oli vielä se, että siinä oli kaunis, vaalea kukkaruukku vielä päällä. Muistin yhtäkkiä, että tuoli oli ollu siinä pölyttymässä ja tuulen pieksämiskohteena jo vamraan koko sen ajan, mitä iteki on tässä asunu. Kahen sekunnin harkinta, tuoli kainaloon, ruukku toiseen ja kovaa kyytiä pihan poikki sisälle ja ylös. Sitä voitonriemua! Sisällä tuli järjenääni kailottaan, että oisko tuoli ollu jemmassa vaan jollaki. Nääh.

Kukkaruukku oli jo niin koominen kuin tilauksesta puonnu, että oikeen huvitti. Kukka-Ermohan on monta vuotta laiminlyöneenä eläny, kesähoitopaikasta toiseen kovia kokenu ja täyttä igonretusta täällä kämpillä saanu, että ruukku on ollu ehkä kolme vuotta jo liian pieni. Tänään tapahtu ihme ja niin Ermo sai lisäneliöitä.

Ja hyvin palvelleet harjottelu-lipokkaat saa jo siirtyä osa-aikaeläkkeelle. Viisi harjoittelu palvelleena täytyy sanoa, että kiintyyhän sitä vähemmästäki. Sitä paitsi nuo on ostettu sillon ku lähin Kanadaan -04. Huh!

Eilen illalla harjoteltiin hymyilemistä vanhempainiltaa varten. Kyllä oli tarpeen, ku meinas vähemmästäki hymy hyytyä! Musta loi itsevarmuutta, kun Elina 22v. ottaa osaa keskusteluun murkkujen vanhempien kanssa ja vielä hurjan kasvatuskokemuksen omaavana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti