lauantai 3. syyskuuta 2011

Hahaa!






Ensin kyselin jokaiselta kumminkaimalta mielipidettä muutamista laseista, ravautin liikkeessä ties ketä ja vouhkasin ku aropupu. Sitten otin jäähyä ja menin ouluun. Oli maanantai, kello huiteli yhtätoista ja tämä karautti keskustaan. Ensimmäinen silmälasiliike ei kokoelmillaan vedonnut, toisesta en ees jaksanu ruuhkassa oottaa palvelua, mutta kolmas osu ja upposi! Myyjä anto ko. lasit ensimmäisenä sovitettavaksi, vaikka kuinka oli kuunnellut litanian isoistamustistamuovisankasista enemmän kulmikkaista ku pyöreistä. Ja varmaan säälistä, tai luullusta paksusta rahapussista, antoi muutamat pikimustat isot kakkulat nenälle. Kuitenkin sitä vaivihkaa soviteltiinki jo uutta kierrosta, jossa ko. lasit olivat mukana. Ihastus, syvä roihahtava rakkaus - näöntarkastus ja lasit tilaukseen. Aikaa koko kaupunkireissulla meni tunti. Mites se menikään, että sen kyllä tunnistaa, ku se oikea tulee kohdalle..?

Ja sainpas lasit mukaan jo keskiviikkona ennen ku lähin Kajaaniin! Optiholmi - suosittelen! Mutta voiko enää paremmin olla, jos aamulla herää mielellään sen takia, että saa laittaa uudet ihanuudet nenälle? Ja oma huvituksensa on siinä, kun seuraa ihmisten reaktiota uusista klaseista. Tai että laskee sadasosasekunteja nopeimpien huomaamisesta. Hullulla halvat huvit, vaan eipä päteny näitten kohalla! Silti kannatti!

Iso G aika mallikkaassa jamassa. Kehtaa jo kohta esitellä. Joku tuumas just, että tosi hyvä pitää taukoa, että sitte kyllä näkee virheet heti paremmin. Nooh, me vaan tuumasimme vähän turhan monessa kohassa, että siis tämähänä on niinku proffan tekstiä! Kjäh. Vaan opponentti-parat..120 sivua sellasta tekstiä, että oksat pois! Huomenna vielä armas lepopäivä ja sitten harjotteluun.



2 kommenttia:

  1. Hienot! Äiti kerkeski jo näyttään kamerastansa näitä mulle:).

    - m

    VastaaPoista
  2. Eikö :) ja jopa meijän kaljurasvapääki tykkäs!

    VastaaPoista