tiistai 26. huhtikuuta 2011

Påsk.



Pääsiäinen, aurinkoinen ja lämmin sellainen, meni kot'puolessa lupsakkaasti. Saldo: koipivaivasen äiti-armaan paimennusta, ikkunoiden pesemistä jännetuppeja uhaten, tulevien yo-juhlien sapuskoita koemaistaen ja lonkan vetoa kesää varten treenaten. Toki tenttiin luettiin yhtä hikenä kuin siskokin pääsykokeeseen. Kuvan vasen tuoli on tenttiin lukijan ja oikea pääsykokeisiin lukijan valtakuntaa, jotka ilmeisesti ovat juuri siirtyneet viereiselle nurmialueelle vaakatasoon. Jotenki niiiin niskoja rasittavaa lukea sillain, ettei ruskettuminen kärsi. Huh huh, rankkaa opiskelua. Harvoin sitä on pääsiäisenä tepastellu paljain varpain!

Tänään lomalta oli mukava palata kesäiseen kajaaniin, silpasta balleriinat jalkoihin ja antaa aamuauringon (sen saman, joka herätti jo kuudelta kirkkaudellaan) nostaa hymyä suupieliin. Oon ilmeisesti koko kevään ja sen lopunkin aina ja ikuisesti kuuteen asti koulussa, mutta tänään mentiin suoraan kurkkaan tois puolel' jokke syntynyttä prinsessaa - ikää yhdeksään päivää. Pikkusukatkin olikin oikean kokoiset! Jotenkin tuo oma koipi ei siinä tekovaiheessa kelvannu malliksi koosta. Voi sitä tuhinaa ja tyytyväistä tyttöstä, oli siinä ihmeellisyyttä!




Nyt vielä kolme tenttiä, pari tehtävänloppua, muutama ilmaantunut rästitehtävä vaan yks gradu ja son siinä. No mutta aattele, jos olis kaks gradua. Vaikka ei kait sitä tänä vuonna ole selkeää kesälomaa mulla - pelkkää kesää ja ainaista lomaa oikeista töistä! Not bad. Ja sitä paitsi on ilo saada kesä-kajaanilaisia tänne. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti