torstai 7. huhtikuuta 2011

"Hifistelyä"

Silmät harittaen hän kirjoittelee ja mitäpä mieleen ensimmäisenä juolahtaa: ruoka. Aatelkaa nyt sitä h-hetkeä, kun tiistaina tulin kotikotio ja jääkaapissa (uudessa, toimivassa sellaisessa!) oli kolmea (3) erilaista juustoa? Köyhän pää menee sekaisin. Jotta raha ei pysyisi liikaa tilillä, kävin vähän ostamassa Galna Dagareilta herkkuja viikonlopuksi ja hiuslakkaa, jottei tarvitsisi taas pettyä rupu-lakkoihin.

Kemi kutsuu huomenna Atk-tukikerholaisia ja hypätään Siven kans junaan heti kun töistä pääsen ja körötellään kohti perämeren vanhaa mursua. Oon ollu ke-pe sijaisena kakkosluokassa ja kyllä taas tyytyväisyys myhisee siitä, että on ilo olla moisen elämän vilskeen keskellä. Mitä nyt muutama sankari aiheuttaa kulmien kohotuksia (vaatimattomasti), mutta silmäluomet kertovat tähän aikaan sen totuuden, että kylläpä uni nyt maittanee.

Keltanen vesiväripläjäys kämmenselässä kerto illalla, että eipä paljoa kämmeniä tullu päivän aikana vilkuiltua. Vaan komioita kukkoja sitäki enemmän!


Kaikille gourmet-ystävilleni (mm. Kajaaniin) terveiset fantastisen hot aioli ravunpystö -soosin ja tuoreen leivän äärestä. Mmmm <3



Kämmenen kokoinen brie-kiekko suorastaan käveli ostoskoriin. Tämä jos jokin tulee oikeaan seuraan ja täydelliseen tilaisuuteen! En tiijä, riittäneeköhän?


Oli niin komioinen ilta, että hän aatteli korkeamman pyynnöstä lähtä kuusimettään. Elikäs taas huomioidaan Geologintien aikakäsitys ja sieltä perityt asioiden/tavaroiden/härpäkkeiden paikalleen jämähtämisten perintö. Pääsiäinen kolkuttelee niin aattelin käydä vähän huitomassa joulusta asti olleen joulukuusen ulkoa kesäteloille. Oli näemmä kerenny jo pari kevättuulta puhaltaa jo siihen malliin, että käpykoristeita oli pitkin pihamaita! Mutta että siis jotta ettette ihmettele esim. viikon parin verran olleita "ydinvaara" -kylttejä ja plakaateja kämpillä - son veren perintöä se.

Hän purki kuusta onnessaan ja sisko kävi tuumaamassa, kun pyysin nappaamaan kuvan, että "eeeei mitä hifistelyä"! Ts. fiilistelyä.

2 kommenttia:

  1. Hihi, minäki otin joulutähden ikkunasta ihan kaks-kolme viikkoo sitten ja jouluvalot on kerätty rullalle mutta parvekkeella ne on edelleen:)

    Erityisesti tykkäsin tuosta "Jotta raha ei pysyisi liikaa tilillä" kohdasta! Syvästi samaistuen, lähen nyt kattomaan miltä nuo grillattavat näyttää meidän jouluvalojen alla:P

    VastaaPoista
  2. Hei kiva kuulla, että on meitä muitakin :D paitsi että nyt kyllä joudun nöyrtyen tunnustamaan, että tänään otin joulutähden ikkunasta pois pesun tieltä. Ehkä se kuitenkin jo sallitaan! Ja joulusta asti olkkarin pöydällä olleet pähkinät ja pähkinänsärkijä lähti kans samoilla tulilla.

    Ah, tuo kuulostaa jo todella hyvältä kombolta: jouluvalot ja grilli! Oota juhannukseen asti nii varmasti saat jonku maininnan ja rintarossin :D

    VastaaPoista