lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kevät !




- Hei vaan! puro huus ohi rynnäten,
pois alta, on kiire mulla!
Koko metsä on tänään laastava
Kevät-hienohelman tulla!



Minun kevät on tänä keväänä rinnassa komeoisena kukkana ja ihanina avokkaina. Tänään se tuli, juuri nyt! Hymymieli ja kepeä askel.

Koko metsä nauroi äänehen
ja aurinko taivahalla.

(L.Pohjanpää)

4 kommenttia:

  1. En kai vaan näe parin Vagabondeja...? Ite en oo vielä korkannu kesäkenkäkautta. Tänään huolsin osan kesäkenkävarannostani ja huomenna aattelin juhlistaa vaalipäivää uusilla baltsuilla:)

    - M

    P.S. Joko Oulussa voi oikeesti kävellä kuivin jaloin, kysyy epäilevä etelän ihminen.

    VastaaPoista
  2. No kyllä näet. Viime alkusyksyn tsemppiostos tuntuu näin kesän korvalla hyvältä valinnalta ;)Oh, vaalipäivän kunniaksi kopotit jalkaan ja ääntä kohti!

    Siis oulun elostahan en vielä tiedä mitään, itärajalla ainaki lunta ei enää nimeksikään ja tiet puhistettu. Otahan mukaan niin pistetään jalalla koreaksi!

    VastaaPoista
  3. Hyvä mieli tarttuu - sun kerronta on niin puoleensa vetävää ja mukaansa tempaavaa että koko ilta vierähti sen kimpussa. Ja hymy loistaa nyt naamalla, kiitos siitä! Kuuden päivän pääsiäisvapaa on alkanut - JEE - aikatauluton, saa tehdä mitä haluaa loma edessä! On ihan pakko vähän hehkuttaa :D!

    VastaaPoista
  4. Voi Mervi kiitos kommentista! Ja kiitos hehkutuksesta! Sitä saa täällä harrastaa aivan syrämensä kyllyydestä - siihen tarkoitukseen tämäki blogintekele on :) täällä kans lomalla oon muutaman sadan metrin päässä. Pitääpä tulla kurkkaan naapuriin, jos sattusit olemaan paikalla!

    Rentouttavaa ja AURINKOISTA (kop kop puuta) pääsiäistä!

    VastaaPoista