torstai 27. tammikuuta 2011

Lorvikatariina.



Kun maas' on hanki ja järvet jäässä, niin hänen ajatuksensa kaipaa sinne, missä sypressit kasvaa talvellakin. Tuiki tavallinen torstai, pitkä koulupäivä vauhdikkaista pallopeleistä aina gradun filosofisien lähtökohtien puintiin on vieny mehut ja maijot tästä tytöstä. Vai onkohan se sittenkin totta, että hän on jo yli-ikäinen ripari-isoseksi ja kirjaimellisesti 24h valmiustilassa oleminen verottaa tämänkin yökupparin turnauskestävyyttä. Eipä silti. Luulis toisaalta olevan jo sen ikänen, että ymmärtää nukkuma-ajan käsitteen näin normi-iltoina. Nakit silmille ja menoksi. Jos nyt ensin tuonne pikkupakkaseen.

Saa piristää, ravistaa tai illistää! Kaikki on tervetullutta.

3 kommenttia:

  1. No mää ainaki haluan piristää! Miten sen tekis? Sanomalla et määki haluan pois täältä palelemasta tuonne kuvan osottamaan paikkaan jonne jäi joku pieni murunen sydäntä? Äh täällä palelee vaikka on lämpimän patterin vieressä paljo vaatetta päällä. Ei tuolla palellu. Vaikka oli vaan hame ja t-paita. Hikiä siellä puski.

    Päivän haave: Että pääsis huomenna yliopistolle. Klo 10-14. Ois ihanaa, mutta jää haaveeksi. Siispä uus päivän haave: Sais olla kotona koko pitkän perjantain. Sais olla käymättä suihkussa ja siivoamatta kämppää. Sais syödä suklaamuffinseja niin monta ku haluaa. Sais syödä epäterveellisesti. Ei tarvis pestä pyykkiä tai käydä kaupassa. Ei tehdä läksyjä eikä pakata reppua tai syödä aamupalaa ennen ku oikee aamu ees on ja ei tarvis mennä pakkaseen ja pukea lapsta ja viedä hoitoon. Sais vaan pitää pientä kuumepotilasta sylissä eikä tarvis ajatella yhtään aikusten asiaa (paitsi muutaman viikon päästä ihmetellä välikokeissa kun kynä ei sauhua niinku kavereilla :/ ).

    Joskus se vähä harmittaa et sairastumiset tulee just sillon ku niitten ei tarvis, mut ei nyt harmitella sitä vaan nautitaan sen tuomasta mahollisuudesta olla tekemättä mitään.

    (Jos nyt sen verran kuitenki huomenna ryhdistyis et pukis A:lle miljoona kerrosta vaatetta, vetäis itelle pipon päähän ja ajais yo:lle hakemaan harjotusmonisteet. Tiiät kyllä ketkä taistelee mun sisällä - hyvä äiti joka antaa lapsen sairastaa rauhassa laadukkaasti, ja se ihana huono äiti joka ajattelee omaa etuaan. Pääsisin niin paljo helpommalla, jos raahautuisin yo:lle, vaikkakin sairaan lapsen kanssa, ja saisin sen nukahtamaan harjotusten ajaksi ja voisin ite vetää ne täysillä. Tuuletella rauhassa et selvisinpä tästäki ja pönkittää omaa it:tä. Hymyillä huolettomasti kuinka tää ei tunnu missään, on niin helppoa. Ens yö näyttää kumpi äiteistä voittaa.)

    ai niin, ei tää ollukaan mun päiväkirja joten täytynee lopettaa ennen ku syyttävät floodailusta tai muusta minkä merkitystä en tiedä. Yh:lla pitää olla joku kanava jonka kautta selvitellä ajatukset, ja tänään se oli tämä. Kiitos siitä ja mukavaa torstai-illan jatkoa!:D t.suklaamuffinseilla itseänsä lohduttava Lörp.

    VastaaPoista
  2. Ootte molemmat ihania, E&L. Haluaisin olla teidän kanssa Cinque Terressä, leikkiä nuorallatanssijaa, etsiä tähtikuvioita ja ennen kaikkea ottaa posekuvia. Mansessa taisteltiin tänä iltana kaks tuntia nettiyhteyden kanssa ja nyt toimii. Se taisi kuitenkin olla aika pieni murhe. Ripaus iloa itse kullekin säädylle! Voikaa hyvin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Lörppä floodauksesta! Luin sen perjantaina, mutta peippaus-keikka ei muka antanu periksi jättää todistusta siitä, että käy kesken kaiken koneella ;) kamala hoitaja. Tsemppiä yh-eloon <3 ota kolmastoista muffinssi, oot sen ansainnu!!

    Ja Manse-san, ripaus iloa tuli perille! Kiitos, näillä mennään pitkälle :) Tähtipölyä meren taakse!

    VastaaPoista