maanantai 17. tammikuuta 2011

Huojuva torni.


Jotain näkyvää sitä sai kuitenkin viikonloppuna aikaiseksi: vaatekaappi-inventaario. Tai siis eihän se mikään vaatekaappi ole, vaan ihan normi IKEA-lipasto, jollasta moni käyttää vauvan vaatelaatikkona. Eihän se niin muutaman sentin tai ramman päälle ole. Sattuneesta syystä hamsteri oli säilöny monenmoista, vaikka ahtaus ilmoitti itsestään jo vuosi sitten lipaston kokoamishetkellä. Jokaiseen vaatteeseen vaan liittyy jokin muisto! Eihän moisia voi heti kertakyllästymisestä heittää menemään. Niin sitten vein kellarin alati täyttyvään häkkivarastoon pari kassillista vaatetta, jotta saisin joskus vietyä ne kirppumatorille, että pääsisin eroon ylimääräisistä kiloista (siis muuttokuorman), jotta köyhä opiskelija tienaisi miljoonia kallisarvosista vaattehistaan, ettei muuttomiesten tarvitsisi kantaa aivan kaikkea turhaa ja että voisi vapauttaa tilaa mahdollisille uusille minua odottaville aarteille.

Piti sitten ottaa muutamasta legendasta kuva aivan näin nostalgian vuoksi. Oli hauska muistaa, että eräs muukin oli kuvaillu vaatteitansa ennen niitten hylkäämistä ;)




ROOTS Canada -huppari on muisto kesältä 2004 juurikin sieltä preerian keskeltä Kanadan perheen äidiltä. Sen sisälle mahtuu valehtelematta kaks asukasta ja viis aluspaitaa. Ruma ku mikäki, äärimmäisen epäkäytännöllinen ja elooni epäsopiva - mutta kaikessa kauheudessaan niin mahtava, että heitän mielummin pari jiina trikootin rytkyä pois ennemmin kuin tämän aarteen.

4 kommenttia:

  1. Miten ihailenkaan sun Roots-uskollisuutta! Usko tai ala, maa myin oman kolitsini Hietsun torilla viime kesana--ja joku viela osti sen muistaakseni kahdella eurolla.

    e

    VastaaPoista
  2. Elä sano! Että myit? Ja joku villi-ihminen vielä osti? No on siinä jo juttua kertoa seuraaville sukupolville. Noh, menkööt nyt tän kerran tuon sun liikkuvaisuuden piikkiin.

    Saas nähä, millon sitä ite turhautuu tollasiin ei-niin-elintärkeisiin aarteisiin...ehkä siinä matkalla Iniön saarikoulun opettajaksi.

    VastaaPoista
  3. Oh my! I wish I was there. Munhan piti aina muuttaa ulkosaaristoon. Toisaalta nuoriahan tassa viela ollaan. Mut siella hupparille kylla saattaa tulla yllattavan paljon kayttoa, kun merelta tuulee ja vinkka kay. ETTA KANNATTAA HARKITA, ETTEI TEE RATKAISUJA, JOITA JOUTUU KATUMAAN.

    VastaaPoista
  4. Kyllä hupparillakin oli tarkotus. Viime yönä unessa valitsin normivalkosen hupparin sijasta mielummin ROOTSin risusavottaan. Alitajunta jyllää!

    VastaaPoista