perjantai 19. marraskuuta 2010

Mustaa valkosella.

Allekirjoittanut ylpeänä esittää: kasvatustieteiden kandidaatti, olkaa hyvä! Pitihän se käyä papereita vähä hakemassa, kun kämpillä oli jo brist på paperista. Vaan mahtohan se olla aika mukava tunne silti, vaikka vasta välietappi onkin! Onpahan jokin pykälä plakkarissa ja vaihe takana. Tästäpä riitti iloa koko päiväksi ja taitiinhan me kohtalotovereiden kanssa juoda jo (ne kolmannet jos totta puhutaan) kandikahvitki. Kun on juhlaan aihetta, niin mitä hullua missata moinen mahollisuus! Ja mielummin minä tällasten takia laitan jalalla koreaksi, kun ei kehtais aina kissaakaan ristiäisiä varten hankkia. Lahjaksi kerkesin saada jo perinteisiä kirjaston poisto-osaston ale-kirjoja - sisältö oli tällä kertaa hyvinkin osuva, villi ja jopa täysin ajankohtainen! Sitä on sitten tietenki kulettu heti niin nokka pystyssä ylpeänä koko päivän, että kohta on mobilatille käyttöä. Saa nähä, tuoko ilta lisää juhlan aihetta ;)




Vaan olihan meillä riemu herkässä - taas!

8 kommenttia:

  1. Vohou, hienoa hienoa, yhenlainen akateeminen tutkinto plakkarissa, hienoa! AIka hurjan näkönen on alimman kuvan kandi, mitä lie oppunut?;)
    Eve

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta kollega-hyvä! Ja alemman kuvan tarkoitus onkin, että asiaa voi aina tarkastella monelta kantilta ;)

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea Elina kandinpaprujen johdosta! :)

    VastaaPoista
  4. Hei ONNEA! En tiennytkään, että printtasit kandit paperille. Hienoa! Jouluna juodaan sitten kunnolla kandikahveja ja -teetä. Mulla on muuten myös tuo "Ihmisenä olemisen ongelma", siinä on aika kivoja juttuja.

    Elsa

    VastaaPoista
  5. Oh tänksistä vuain. Eipäs tuo ole onneksi vasta ku välietappi nii ette oo juhlia missannu ;) oottakaapa vaan vielä vuosi nii on het sellaset kemut, et oksat pois!

    Elisa, ai sulla on sama kirja, hui! Ite oon vasta päässy toistaseksi hyviin (ja pitkiin) omistuskirjotuksiin :D pitääpä tutustua ihan tarkemmin. Mutta ehottomasti kahvia ja teetä kaikkien saavutuksien ja vielä edessä päin olevin puolesta!!

    p.s. ei kertakaikkiaan tämä tyttö oo enää joutanu viesteihin vastaamaan facessa, mutta vielä tulee!

    VastaaPoista
  6. Eksyinpä minäkin tänne ja kyllä kannatti! Hyvää mieltä on kertyny kukkaramitoin. On se vaan ihana kun on niin hyväntuulisia ja iloa tuottavia läheisiä. Ai niin... ja onnittelut välietapin saavuttamisesta - siitä se lähtee!

    VastaaPoista
  7. Oikein lämpöiset onnittelut kandidaatti Haapalahdelle täältä kirjaston graduosastolta s-ö. Se on kallis asia, että yhteiskunta saa valovoimaisia tutkinnon suorittajia kantamaan vastuuta yhteisen isänmaamme rakentamisesta ja kehitystyöstä. Globalisoituva maailma tarvitsee yhteistyökykyisiä ja kvaliditeetillisia persoonia, joilla on on kunnossa niin subjektit kuin objektitkin. Onnea vielä kerran! Ai, ihanaa. Aivan. Että semmosta. Terv. kollegiaalinen yhteistyöjärjestö

    VastaaPoista
  8. Olen hyvin otettu, että kantitaattia muistetaan kirjaston kaktuksienkin puolesta, sillä välillä tuntuu, että itse kunkin saa kohta porttikiellon moiseen pytinkiin, mutta graduosaston hoitajat onneksi pitävät yhtä yksi kaikkien ja kaikki yhtä vastaan -meiningillä, jotta mitään kauheata ei pääsisi tapahtumaan, että tällaisia kohta jo valmiita eli täydellisiä kvalideetteja objekti-osaajia suoriutuisi kivisestä taipaleestaan, kunnes työyhteisö on niin voimallinen ilman minunlaistani kandidaattia, että kaktukset pärjäävät ilman minun hiilidioksidi annostani. Kiitos kollegat ja muut osanottajat.

    VastaaPoista