keskiviikko 5. kesäkuuta 2013


Onhan sitä oltu lomalla jo neljä päivää ja vasta nyt piti mennä repimään väliaikaissijoituksessa olevia pahvilaatikoita ärsytyksen keskellä auki. Kertakaikkiaan, kun sitä aina unohtaa, miten sitä tykkääkin aivan näemmä jopa liikaa siitä, että omat tavarat on omilla paikoillansa. Saatatte ehkä tietää, miten turhauttavaa on etsiä pientä tavaraa kaikkien romppeiden keskeltä ja jopa ilman tuoretta näköhavaintoa. Nyt etsintäkuulutettuna on bikinien irrotettavat olkaimet. Viimeinen havainto niistä on, kun irrotin ne 18. päivä paikoiltaan ja köllähdin nurmikolle entisen asunnon pihalla. Jos siis satut käymään siellä liepeillä, käyhän kurkkaan palotikkaiden tietämille ja päästä tämä lomalainen lomalaisen turhamaisista tuskistaan. 

Tässä napostelen samalla tammikuussa ostettua ja laukkuun laitettua Tuplaa. Vähän jo kuivaa. Löytyi pengontareissulta puolen vuoden jälkeen. Liekö jouluna löytyy myös olkaimet...nyt kuumaa juomaa kurkkukipuun. 

4 kommenttia:

  1. Voi sua kesäleidi, voit sitte joulukuussa varata ihan vaan sen takia jonkun kylpyläloman tai etelänreissun jos ja kun ne olkaimet silloin löytyy... :D

    VastaaPoista
  2. Mistä toi sun mekko on, onko tänä kesänä ostettu? Aivan ihana! T. Satunnainen lukija :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kesämekko :) ja ihana kuva muutenkin!

    VastaaPoista
  4. Sinäpä se Jonna keksit! :D

    Kiitos, Lindexiin voi luottaa. Kiva Mimura, ku kävit :) Kyselinkin kuulumisianne tässä yks päivä!

    VastaaPoista