keskiviikko 11. heinäkuuta 2012




Lomailu tekee laiskaksi. Tai sitten laiska lomalainen laiskistuu lomalla aivan entisestään. Sama se, koska loma maistuu aina vaan paremmalle! Vaan enpä toista hetkeä muista, jolloin näin rehellisesti on aivot hyllyllä ja suunnitelmat vain maksimissaan muutaman tunnin päähän. 

Eilen taistelin armaan tietokoneeni kanssa rehellisesti sanottuna koko päivän. Tuhannen Asus live updatet ja muut (siis se joka käyttää konetta eniten ja painelee päivityksiin vaan kyllä kyllä ilman, että tietää mitä päivittää) oli suoltanu koneen täyteen Asuksen omia muka hienoja ohjelmia ja mitä lie fun centereitä niin, että näyttöki bugitti ihan kummasti. Näyttö veny ja suurentu niin, että taustakuvana ollu ATK-klubin kevätkoivukuvaki näytti varsin railakkaalta. Saatiin muuten melko paksut pohkeet. Nyt kun koneella on kaikki hyvin, on myös omistajansa tyytyväinen. Mitä opimme? Laihdutusniksin yllättäville venymisille. 

Nyt mansikkapenkkiin lehtiä nyppimään, että marjatki kypsyis joskus, jos nyt aurinko taas paistaisi, että kahen rivin penkistä nousis omiaki mansikoita, jotta ei aina tarvis mansikkatuskissansa ostaa sikahintasia pikkurasioita, sillä eihän tässä malta oottaa hintojen laskuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti