sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Juhlan tuntua



Torstaina oli korkeakouluopiskelijoiden kevätjuhla firmalla. Kappas ku se oliki neljäs - ja viimeinen - laatuaan! Ruusu tuli ja kaihomieli. Valmistuminen ja kevät on sellanen tunnepommiyhistelmä, että onneksi ei ihan vielä paperit ole kourassa. Hiljaskelleen henkistä valmistumista ja sitten vasta paperilla. Mutta satiininauhat on kyllä mun favorit nykyään. Saattasin jopa ostaa vielä muutamassa eri värissä näin kesää kohden!






Jee, siskon yo-juhlat lähestyy! Juhlaihminen juhlii jo juhlien järjestämisestä. Eilinen meni perinteisesti aamusta iltaan voileipäkakkujen ihmeellisessä maailmassa. Ei kait siinä muuta ku ensin muutaman tunnin pilkkoo itse aineksia ja sitten samanmoinen aika itse täyttöpuuha. Liukuhihna toimii ja ämpäristä apetta väleihin. Nam! Ainahan on sitten joku aines, jota pitää hakea lisää: eilen se oli ruohosipuli. Neljäs kauppa vasta tärppäs, jossa oli meille riittämiin ja riittävän tuoretta sipalia. Yksi tunti meni siihen, että hän sompaili narinalla ympäri kylää.

Illalla teki ihan eetvarttia käydä tuulettumassa Nallikarissa. Vaaleanpunainen taivas, kuopioitunut saimaannorppa mukana ja karkkipussi taskussa. Oli ilo!

Nyt jatketaan äitienpäivän viettoa ja viedään naapurin vara-äidillekin yks kalakakku.

Onnea äidit!

3 kommenttia:

  1. Äää apua, mää en varmaan pääse tuonne juhliin. Tuntuu aivan hirvittävältä nimittäin kun tätä teidän huolellista tarjoilujen valmistamista seuraa! Mmm creme fraiche...

    VastaaPoista
  2. Mietittiinki just äiteen, että tuutkohan sää juhlistamaan valkolakkeja vai et. No voi harmi! Mutta ootas vaan, mitkä kemut on sitten, kun palajat muilta mailta vierahilta ;)

    p.s. voit oikeestaan tuoda parit belgialaiset majoneesi-ranskikset takataskussa - tekis mieli!

    VastaaPoista
  3. Just mietittiinki,että pääsetköhän sinä sieltä tulemaan! Mutta älä huoli - varmasti jää herkkuja jemmaan ;) ja huh, mitkä bailut sitten on, ku neiti saapuu muilta mailta kot'puoleen! Sitten oon creme fraichea vaikka muille jakaa :)

    VastaaPoista