maanantai 2. toukokuuta 2011

Alivuokralaisia.





Totuus julki: omistamme luvattomia alivuokralaisia! Tuhannen öttiäiset on kyllä vaivannu jo syksystä asti vaihtelevassa määrin ja pitkään luultiin niitä - ja myrkytettiin - sokeritoukiksi. Vaan tänään otimme vinkistä vaarin ja surffailimme aikamme kuluksi ja housumme pitimiksi på nättet ja otimme selvää, mitkä saivarit kaakaoitamme, riisiryynejämme, kaurahiutaleitamme ja jauhojamme häiritsee. Tulimme siihen johtopäätökseen, että he ovat joko:

a) riisihäröjä
b)rohmukuoriaisia
c)hinkalokuoriaisia.

Näistä kolmesta hupasin vaihtoehto olisi ehkä hinkalo - hink hiki hink -kuoriaiset. Toisaalta nimi viittaisi hyvinki rohmuihin, mutta saattaa totuus olla kuitenkin riisihäröilyissä. Häröjä tämä kämppä on muutenkin täynnä koko ajan! Kohta vaan pitää hankkia isompi jääkaappi, harmillista, jotta kaikki loputkin kuivamuonat voi teljetä sinne. Vaikka eikait lisäprotkusta luulis olevan valituksen aihetta näinä köyhyyden päivinä. Liekö nämä niitä tämän kämpän lopun ajan merkkejä (K.M.N. 2011).

Kaikki keinot kokeiltu. Tänään lähettiin jopa rullaluistelemaan lumisateeseen mielenosoituksellisesti. Nam nam, riisihäröjä.

Willejä weikkauksia? Järeämpiä aseita? Ei kai paasto ole seuraava askel?

6 kommenttia:

  1. Anoppilassa moiset oliot hyökkäsivät viimesyksynä lesepurkin välityksellä heijän kämppäänsä. Tutkinnan tulokseksi päätettiin yhteisymmärryksessä et häröjäpä hyvinni. Puunattiin hyväksi koko keittiö, eivät olleet levinny vielä jokapaikkaan ja ei oo moisista enää kuulunu:) Mutta kaupoissahan myydään kaikenmaaimaan myrkkyjä, suhhuuttakaa niitä nurkkiin? :P
    -mursu-

    VastaaPoista
  2. Kaikki kuiva-aineet minigrippeihin tai purkkeihin. Meillä taannoin muurahaisten kanssa tämä tapa esti yllätysvieraiden pääsyn suuhun...

    -M

    VastaaPoista
  3. Hy-hyi. Jotenki ei kyllä miellytä ajatus riisihäröistä hammasharjassa tms. Vaikka kyllähän niihin melkeen kiintyy ;) jos terraariota harkittis...

    Toistaiseksi jääkaappi on aina täyden näkönen, ku kaikki kuiva-aineet myös siellä! Kätevää. Pitäs melkeen lähettää Pirkka-nikseihin moinen vinkki.

    VastaaPoista
  4. Hah, meiltä löyty juurikin hammasharjasta niitä muurahaisia. Jäi hampaat harjaamatta sinä iltana.

    -m

    VastaaPoista
  5. Namskis, ei tarttis hammaslankaa käyttää enää, ku ainaki meijän lemmikit liikkuu niin liukkaasti, että varmasti hammasvälit puhistuis sukkelaa. Ja taas uus niksi!

    VastaaPoista
  6. Meillä oli äitillä ja iskällä joskus vuosia sitten semmosia perhosia, jotka eli kuiva-aineissa. Ei sitten auttanu ku kaikki avatut paketit heittää menemään ja uuet pakata muovipusseihin ja -rasioihin.
    Erityisen hyvin jäi mieleen ku äiskän kans leivottiin jotain riisipasteijoita ja pyörittelin semmosta kuivaa riisimöykkyä sormieni välissä, kunnes huomasin että siellä sisällä on toukka:S
    Niistä sitte onneksi päästiin eroon:)

    VastaaPoista