perjantai 27. huhtikuuta 2012


Keväisin herää tämäkin mörkö huomaamaan värejä. Haaveilen nyt jo tulevasta työlaukusta ja makustelen värejä ja malleja. Tässä olisi potkua! Takana vaiheikas viikko, jonka jälkeen paras vaihtoehto oli hurvautella mummulaan. Mopopojat pärrää kylänraittia ympäri ja tällä alalla olevat laskevat viikkoja kesään. Kesä on siis jo viiden viikon päästä, satoi taivaalta sitten mitä tahansa. Päässä surisee kärpäsiä, mahassa perhosia. 

Huomisen to do: verhot pestyihin ikkunoihin, kaupassa käynti ja ruoka sekä pianon siirtäminen paikoilleen ilmalämpöpumpun asennuksen jäljiltä. Ah, hurjan rankkaa.

7 kommenttia:

  1. Työlaukku näyttää hyvältä! Minkä koulun käytävillä moisen laukun vois ens syksynä nähdä..?

    - m

    VastaaPoista
  2. Voi sen jos nyt tietäsin, niin varmasti tietäsit jo sinäki! Parin viikon sisään varmistuu yhen kärkipaikan saaminen tai saamattomuus. Sittenpä on taas viisaampi.

    VastaaPoista
  3. Mää jo aattelin, et onko menny jotain pahasti ohi. Kyllä se sieltä tulee, aikanaan. Ihanaa mummulaviikonloppua <3

    -m

    VastaaPoista
  4. Ja minä juurikin moiseen vihreeseen hullaantuneena ja vaatteita katelleena edelleen ihmettelen hyvää pukeutumismakuasi :D senki viemärirotta.

    Mursu

    VastaaPoista
  5. Kyllä nyt on mursun silmät menny sinisestä ja vihreestä sekasin ;) Vaan mullapa on myös vihreet pölksyt, ai ai. Tervetuloa osingoille! Eikö meillä ennenki oo ollu yhteishullaantuneisuus jopa toisistaan tietämättä.

    P.s. Saisit tuoda viemärirotan reittejäs tänne vähän vihreetä tuonne pihan puolellekin.

    VastaaPoista
  6. Nono eipä takerruta pieniin virhelauseisiin.
    Jos ne housut on sellaset h&m:n niin olepas hyvä ja vetäise sutia. Nimittäin minulla on vain yksi ainoa sammakollinen syy miksi en ostanut juurikin niitä vihreitä housuja.
    Sinä et moista vehreyttä ulkona etes huomais, taitaa perhoset enemmän olla mielenpiällä.

    Mursu

    VastaaPoista
  7. Vaan eipäs ole helsingin maukan vaan Vilan. Ja sammakkona eläminen on tänä keväänä in. Voi itse päättää onko rupi vai ei. Sammakkopöksyissä sitä paitsi on niin paljon retsiä, ettei heti rapsahtele ja raksahtele. Ei, ei perhoset vatsassa ja vastassa, vaan ne sammakot. Pieni piolooki sisälläni sanoo groaaak!

    VastaaPoista