maanantai 6. syyskuuta 2010

Jaloa valoa


Löysin itsestäni pienen sähköinsinöörin ja ripustin lampun aivan itse. Itsenäinen nainen, yeah. Mutta kyllä vaan kelpaa nyt olla, kun tyhjät seinätkin täyttyivät hauskalla kuvioinnilla kuin itsestään! (Suapi nähä, millon siihen lisäominaisuuteen kyllästyy. Mutta onneksi aina on muita pikkuvaloja)

Huomenna alkaa harjottelun tohina ja pikkuoppilaat oottavat. Kohteena on kyläkoulu tuolla aikas kaukana (onneksi ei tarvi kovin pyörän ketjuja alkaa rasvaileen, vaan kyyti järjestyy) ja ootan sitä kyllä innolla! Pienkoulun nostalgiaa, sitähän se pelkästään on, eikö?



"Hyvästi, järjen valta. Valo tarvitsee tilaa." (A-M.K.)

4 kommenttia:

  1. Hei vau, hienolta näyttää, kyllä sä oot kätsy..tuun tsekkaamaan kyseisen lampun ihan paikan päältä muutaman viikon kuluttua!:)
    -E

    VastaaPoista
  2. Eikös :) jee, näinhän se on! Kyllä sitte kelpaa aateekoolaisten mollottaa lampun alla.

    VastaaPoista
  3. Aivan iiihana! sekä lamppu, että spostisa tullut juhannustytöt- kuva! On se nyt Elina hyvä, kun tiedän keneltä voin ruveta kyseleen sisustusideoita, kun omat jumittaa:)

    VastaaPoista
  4. Kylläse foto oli niin makea ja kesänen, että ei siitä ainakaan juhannustunnelmaa puuttunu! Juu katos tässähän vaan fiilistellään paljon ja toteutuspuoli on sitte aina vähän kiikun kaakun ;)

    VastaaPoista